Stabil ketos med Saigonkanel

Har du, som så många andra, upptäckt fördelarna med ketogena dieter såsom LCHF och Atkins? Att kunna äta sig mätt på goda saker och ändå gå ner i vikt är för många ett drömscenario som blir sant tack vare den ketos som kroppen försätts i när den inte får i sig kolhydrater. Vissa har besvärligt för att hamna i ketos hur mycket de än anstränger sig, oftast för att deras insulinkänslighet är låg – då är det dags att testa Gert Strand AB:s Saigonkanel!

Vad är Saigonkanel?


Kvalitetskanel från Vietnam via Gert Strand AB

Saigonkanel är närbesläktad med Kassiakanelen, som är den sort vi finner i de flesta matvarubutiker. Saigonkanel är dock avsevärt rikare gällande såväl smak som goda egenskaper än vad lågpriskanelen är – samt svårare att få tag på. bantning vitkål
. Nu blir det dock plötsligt lättare att få tag på kvalitetssäkrad vietnamesisk kanel, eftersom Gert Strand AB inkluderar denna fantastiska krydda i sitt sortiment.

Saigonkanel växer i centrala Vietnam, tämligen långt från Saigon trots sitt väletablerade smeknamn, och besitter fantastiska egenskaper ur oerhört många olika perspektiv. Ett av perspektiven är att vietnamesisk kanel hjälper kroppen att klara av ketos genom att öka insulinkänsligheten och etablera balans i systemet. Att det skulle vara något så spartanskt som exakt kanel för att frambringa denna lilla knuff var det nog inte många som gissade, men djupdyker man en aning i ämnet så blir det så småningom mycket självklart.

Höjer insulinkänsligheten

Kanel har länge ansetts hälsosam, för diabetiker särskilt, därför kanel balanserar blodsockervärdet, man slipper de västa topparna samt de djupaste dalarna. Nu visar det sig att just Saigonkanel ger dessa effekter mångfalt.

Saigonkanelens fördelar i kampen mot fettet

Om man är en vanlig konsument som äter en aning av varje, dvs. att man inte tillskriver sig någon särskild, kolhydratsreducerad diet, så har man fortfarande allt att vinna på ett kontinuerligt intag av Saigonkanel. En studie visar att Saigonkanel kan höja förbränningen av blodsockret i fettcellerna upp till 20 gånger normal hastighet, samtidigt som samma kanel öppnar upp i musklerna för energin att träda in. Saigonkanel stöder kroppen att bränna loss fettmolekyler från fettvävnaden samtidigt som den assisterar energin att ta sig in i musklerna. Bättre assistans att komma i form hittar man inte i någon kemisk medicin.

Hur får man i sig Saigonkanelen?

Eftersom Saigonkanel består av en relativt hög halt av kumarin som är ett giftigt ämne och vid extrem överdosering kan resulteraiI leverproblem, så rekommenderas man att maximalt inta fyra gram vietnamesisk kanel om dagen. Eventuellt kan man öka dosen något om man är storvuxen. Så lite som ett gram har visat sig ge gynnsam verkan för att försättas i ketos, så det bästa är om man kan testa sig fram till en dos som känns lagom för en själv.

Kanel är gott på massor av saker, det är ju trots allt för smakegenskaperna som kanelen är beryktad för över hela världen. Ha lite vietnamesisk kanel i kaffet så ges du en ny spännande upplevelse. I kötträtter och efterrätter är kanel likaså en självklar ingrediens.

Köp Gert Strand AB:s exklusiva Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.