Förbättra styrketräningsresultaten med Saigonkanel

Skulle du bli nyfiken om du hittade en substans som ökade muskelmassan vid träning, och som samtidigt ökade fettförbränningen tack vare att kroppens blodsockermetabolism skruvades upp? Det finns faktiskt en sådan substans – och den är absolut naturlig och i stort sett fri från bieffekter, nämligen Saigonkanel! Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – så vet du att den kanel du handlar är av högsta kvalitet.

Den ultimata kanelen kommer från det vietnamesiska höglandet

Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – eller vietnamesisk kanel, som den också kallas. Saigonkanel kommer ursprungligen från det centrala höglandet i Vietnam och inte alls från området kring den sydliga staden Saigon. Saigonkanel är tätt besläktad med Kassiakanel som är den typ vi vanligtvis finner i vår dagligvaruhandel, men besitter betydligt kraftfullare hälsofrämjande egenskaper. bantning protein.

Vietnamesisk kanel höjer insulinkänsligheten

Det har länge talats om att kanel tenderar att balansera blodsockernivån i kroppen – att man vid ett dagligt och kontinuerlig intag av kanel (vilken som helst) slipper de värsta blodsockertopparna och -dalarna med tanke på att kanelen förhöjer insulinkänsligheten. Man har experimenterat en del med kanel samt diabetes och de flesta studier pekar på att diabetiker gynnas av att inmundiga mellan 2-6 gram kanel per dag, många kan efter ett tag till och med addera mindre insulin är vad som föreskrivits från start (det här ska emellertid alltid förekomma i konsultation med läkare efter utförliga tester har gjorts!).

Kanel bygger muskler

När det gäller styrketräning har man i bodybuildingsammanhang upptäckt att ett tillskott av upp åt 4 gram Saigonkanel per dag främjar muskeltillväxten, musklerna blir helt enkelt mer angelägna att samla energi om det finns ett kontinuerligt intag av kanelaldehyd – den verksamma substansen i Saigonkanel – i systemet.

… och bränner fett!

Det är dock inte endast för muskeltillväxt som den vietnamesiska kanelen är så intressant, den visar sig även ha god verkan för de som vill förbränna fett. Oftast går dessa egenskaper inte ihop, men komplexiteten i den vietnamesiska kanelen skapar dessa fantastiska förutsättningar. Fettförbränningen blir stimulerad i förbindelse med att insulinkänsligheten ökas, mindre insulinutsöndring medför att blodsockret tas upp långsammare av fettcellerna och tack vare kanelens förbrännande egenskaper hinner mycket av glukosen förbrännas före inlagring i fettcellerna sker. Den som vill tappa i kroppsfett och samtidigt öka i muskelmassa har allt att vinna av en daglig dos av Saigonkanel

Åtskilliga stora fördelar med ett dagligt intag av Saigonkanel

Kanel, och särskilt Saigonkanel, ger en lång rad andra vinster, utöver sådana som har med blodsocker, vikt och muskeltillväxt att göra:

• Antiinflammatoriska egenskaper

• Antioxidantiska egenskaper

• Sänker värdet av det dåliga kolesterolet

• Sänker blodtryck

• Anticarcinogent

För mycket kanel är dåligt, ämnet kumarin kan vid för mycket konsumtion leda till leverproblem, men en uppmätning på 2-4 gram per dag ger endast positiva effekter för hälsan samt formen.

Handla kvalitetssäkrad Saigonkanel från Gert Strand AB

Saigonkanel påminner om alldaglig lågpriskanel ur många aspekter men den främsta, uppenbara skillnaden ligger i att Saigonkanel är rikare gällande både lukt och smak, så mindre dos behövs för att åstadkomma samma smaknivå. Det innebär att det lite högre priset på Saigonkanel kontra ordinär kanel enkelt motiveras, i synnerhet med tanke på dess fördelaktiga egenskaper. Den vietnamesiska kanel som säljs via Gert Strand AB är av bästa sort – och jämt färsk. Du hittar Gert Strand AB:s Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.