Ska man välja spridarbom eller behandla gräset med hjälp av en ejektorflaska?

Att jobba I trädgården kan både vara lättsamt samt arbetsamt. Oavsett ifall man är i trädgården därför att man vill alternativt därför att man måste så kan det vara bra att betänka ifall man ska använda sig av en spridarbom alternativt en ejektorflaska därför att med järnvitriol behandla mossa i gräsmattan.

ejektor

Så lätt med spridarbom mot mossan som växer i gräset

Anledningen till att otaliga väljer en spridarramp som man fäster på vattenkannan därför att sedan enkelt stega omkring på gräset är att detta funkar bra på mindre ytor. Ifall man har en mindre trädgård som man vill processa med det järnsulfat mossa icke klarar av så kan det gå lika bra med spridarbom som med en behändig mossa GTI flaska.

Enkelt är ett nyckelord eftersom det är väldigt relevant att man gör något åt mossan före man tar tag i nästa del med gräsmattegödsel. Ifall det blir för svårt att behandla mossan i gräset så kan det slutligen bli så att man av ren lättja börjar dilla om att den I själva verket är rätt förnäm som den är och att man likväl vill ha en naturtomt.

Fördelarna med en ejektorflaska är otaliga samt attraktiva

Med stor tomt så kan man ju ej anföra att spridarrampen är det ultimata alternativet då man kommer att behöva ladda på vattenkannan och mixa järnsulfat med vatten åtskilliga gånger för att täcka hela gräset. hus järnvitriol. Även om spridarbommen är lätthanterlig och ger god spridning så kan det kännas lite omständligt att hela tiden springa och fylla på med mer blandning.

Med en ejektorflaska som den man får med mossa GTI så är det så att man kopplar till trädgårdsslangen för att därefter låta blandningen ske i själva flaskan. På så vis så kan man knalla omkring på stora ytor och få mer gjort på kortare tid. Det här är ju den perfekta lösningen för dig som ej anser att det är så vidare roligt att hålla på med gräset.

Kom ihåg att du kan dela trädgårdsarbetet med andra

Vad du ska välja kanske också beror lite på ekonomi men det ska sägas att det inte kommer att kosta så mycket mer med ejektorflaskan fastän den ger en så behändig lösning. En spridarbom kan man ju använda flera gånger, och faktum är att otaliga väljer att lägga till ejektorflaskan med bommen till vattenkannan. På så vis så kan man ju få ytterligare personer i arbete i trädgården.

En sak är säker och det är att man alltid behöver ha bra redskap för att klara av arbetet med gräset. Om man ej har en bra vattenkanna med tillbehör så blir det enkelt tröttsamt. Väljer man att jobba med gti dunk så ska man ju även se till att ha en väl fungerande vattenslang som man kommer åt med i hela trädgården annars så kommer den här flaskan fullständigt att tappa sitt syfte.