Smaksatt vatten – gör underverk på jobbet

Aromhuset drivs och ägs av Gert Strand AB. Aromhuset i sin tur är det varumärke som har försett svenska folket med ett gott samt nyttigt alternativ på smaksatt bubbelvatten. Hela 16 varierade smaker finns i utbudet och varje flaska rymmer 30 ml arom, det är nämligen en liten flaska man köper, men som kan smaksätta omkring 15 liter kolsyrat vatten. Smakerna passar gammal som ung och det finns i det stora sortimentet något för samtliga och en var.

Aromhusets produkter är helt befriade från både socker samt sötningsmedel och kan därmed drickas av samtliga – från diabetikern till följare av strikta dieter och mindre barn som inte ska få i sig för mycket socker. Dock blir vi i allmänhet mer och mer försiktiga med vad vi stoppar i oss så att Aromhuset har gjort succé i samtliga läger är ingen överraskning.

kolsyrat vatten smakerkolsyrat bubbelvatten essenserbordsvattenaromerläskkoncentratmineralvattensodavattenbordsvatten

Nu lanserar Gert Strand AB sex av de ca 20 aromerna från Aromhuset i nytt format. Den nya flaskan rymmer hela 270 ml arom, vilket räcker till runt 58 liter kolsyrat vatten. Den har också ett smart pumpsystem där ett pumptag är framtaget att smaksätta ca 150 ml vatten (en engångsplastmugg av standardtyp) och 2-4 pumptag är lagom till en halv liter vatten.

Varför Strand fick denna idé var för att etablera ett sätt för aromerna att smidigt kunna användas till de vattenautomater som blir allt vanligare ute på arbetsplatserna. Dagens chefer inser att ett jämnt vattenintag är viktigt för att hålla god stämning och god prestationsförmåga bland sina anställda. Ifall man placerar en av dessa nya aromflaskor från Aromhuset vid vattenautomaten så kommer intresset bland personalen att fylla på sin vätskenivå kontinuerligt att öka avsevärt.

Vi svenskar är väldigt förtjusta i smaksatt bubbelvatten, det visar sig klart när man ser till hur mycket smaksatt kolsyrat vatten vi handlar hem från affärerna. Varför dricka smaklöst, slätt vatten när det goda alternativet inte för med sig några nackdelar? Har man fri tillgång till gott, krispigt vatten på jobbet så tar man bestämt tillfället i akt att utnyttja denna bonus.

För arbetsgivaren medför det piggare, gladare och friskare personal, vilket gör investeringen till en vinstsituation för samtliga parter.

Strand fick välja ut sex av de 20 smakerna som skulle få följa med till det nya formatet och vinnarna blev granatäpple – som uppskattas av aningen mognare smaklökar, hallon, blåbär och äpple – för de som uppskattar aningen syrliga toner i sitt vatten, samt persika och melon – som är åt det lite sötare hållet. Meningen är att det ska finnas smaker som kan uppskattas av alla och det har Strand lyckats enastående med.

Ifall man även installerar vattenautomaten centralt och kanske i förbindelse till en gemytlig omgivning så kan detta bli det nya stället för korta raster och lite sällskaplig samvaro. Man kan stanna upp och växla några meningar med en kollega – få ett välbehövligt break helt enkelt som innebär att man därefter kommer tillbaka till sina arbetsuppgifter med förnyad styrka och inspiration. Den gulnade, hostiga gamla rökrutans tid är förbi, nu när den sprakande och bubblande vattenautomaten är här.