Smaksätt kolsyrat vatten med hjälp av Aromhusets produkter

Stimulera hälsan med smakrika kolsyrade drycker

Smaksatt, kolsyrat vatten är en industri som bara växer. Våra anspråk på kvalitet och goda smaker ökar parallellt med varandra så vi accepterar varken ordinärt, slätt kranvatten eller sockerbombade läskedrycker i samma utsträckning som förr. Samtliga vet att vatten är den ultimata universaldrycken och det friskaste vattnet finns i regel i våra kranar, men så vill vi ju ha våra bubblor och den friska subtila smaken av frukt eller bär också, så då dricker vi kostsam Ramlösa, Vichy Nouveau eller Loka istället.

sodavatten

Literpriset mellan det buteljerade, kolsyrade vattnet och det kranvatten vi har oändlig tillgång till i våra hushåll skiljer en hel del. Därutöver är det besvärligt att bära med sig köpevatten från affären för att när flaskan är urdrucken tvingas dra med sig den i retur till affären igen för pantning. Av denna orsak handlar allt fler egna kolsyremaskiner, eller installerar kolsyrekranar i sina nybyggda kök. Investeringen betalar sig ganska fort om man dricker stora mängder kolsyrat vatten.

Ge smak med naturliga bordsvattenaromer

De friska smakerna då? Aromhuset heter ett framgångsrikt koncept för bordsvattenaromer. Det företag som ligger bakom heter Gert Strand AB och har sitt huvudsäte i Svedala utanför Malmö i Skåne. Aromhusets bordsvattenaromer innehåller ett utbud på 22 olika smaker att ha i sitt kolsyrade vatten för att ge det samma smakbalans som man finner i de lyxiga, färdigsmaksatta vattenflaskorna ute på marknaden.

Processen att kolsyra och smaksätta sitt eget vatten är ytterst behändigt, långt mindre energikrävande än att släpa tvålitersflaskor eller backar med små glasflaskor till och från affären ständigt. Dessutom har man jämt tillgång till färskt bubbelvatten i den smak man känner sig sugen på för stunden.

Varje flaska av Aromhusets bordsvattenaromer innehåller 30 ml högkoncentrerad smak. Den rekommenderade doseringen är 2 ml arom per liter kolsyrat vatten, och med tanke på att de små flaskornas korkar rymmer runt 3 ml, så doserar man enkelt 2/3 av korken till varje liter vatten man ska sätta i sin kolsyremaskin. Det går alldeles enastående att kombinera de skilda smakerna för att ta fram personliga favoritkombinationer.

Många användningsområden

Aromhusets bordsvattenaromer kan användas också till andra saker än bara kolsyrat vatten. Några droppar av Aromhusets Toffee Kola är härligt i morgonyoghurten, utan att fördärva nyttigheten av den naturella yoghurten.

Aromhusets produkter, som innefattar bordsvattenaromer, kaffearomer samt vispgräddearomer, är samtliga fria från såväl socker som sötningsmedel, vill man ha sötma får man addera det separat och Gert Strand AB rekommenderar då Sucralose som likaså finns tillgänglig i Aromhusets utbud. Sucralose är ett sötningsmedel som inte tillför vare sig kalorier eller kolhydrater, men som med extremt hög koncentration skänker samma sötma som vanligt socker.

När det handlar om kolsyrat vatten så krävs dock ingen sötma, det friska vattnet blir superbt för att släcka törsten när de fantastiska smakerna adderas. Aromhusets bordsvattenaromer för kolsyrat vatten innefattar ett vida spektrum av smaker som uppskattas oerhört mycket av stora som små! Allt från mjuka smaker såsom Vanilj, Toffee Kola och Banan, till friska smaker såsom Granatäpple, Svart Vinbär och Citron och vidare till typiska vuxna smaker som Pepparmint och Absinth.

Handla dina bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!