Smaksätt ditt vatten

Drick nyttigt – och gott!

Det är godare med smaksatt vatten än det vanliga kranvattnet. Problemet är att det smaksatta vattnet är så kostsamt gentemot det släta som finns i våra kranar. Det är även krävande att dra med sig från affären ständigt, och inte fullt så nyttigt som vårt enastående svenska kranvatten är.

kolsyremaskin

Man står i butiken och väljer mellan att köpa två liter smaksatt, kolsyrat vatten eller en läsk till veckans lite festligare stunder. Kanske handlar man både och, eller så handlar man läsken – för vatten finns ju faktiskt i kranen där hemma. Lösningen när det handlar om det smaksatta, kolsyrade vattnet som säljs för skyhöga priser ute i butik är att satsa ekonomiskt i en kolsyremaskin till köket där hemma och göra sitt eget. På så sätt får man kolsyrat vatten exakt när man vill, till en bråkdel av priset och utan att behöva bära med sig extra vikt från affären varje gång man är och handlar. En kolsyremaskin går att handla för mellan 600 kronor och flera tusen, men dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänas de slantarna så småningom in. En annan favör med egenkolsyrat vatten blir ju att man dricker det fina vatten som erbjuds genom våra fantastiska kranar.

Smaksätt bubblorna med Aromhusets bordsvattenaromer

Smaken då? Kolsyran är ju en sak, men hur får man den underbara, diskreta smak på sitt eget bubbelvatten som kan jämföras med den man får i Ramlösan eller Lokan? Svaret är: Aromhuset. Aromhuset är ett produktkoncept framtaget av Gert Strand AB – bordsvattenaromer för kolsyrat vatten. Dessa smaker kan antingen tillföras i köpt, kolsyrat vatten, alternativt i det vatten man personligen kolsyresätter i hemmet.

Sortimentet av bordsvattenaromer är rejält – hela 22 smaker finns att välja bland – från söta, barnvänliga smaker såsom Banan, Smultron, Vanilj samt Toffee Kola, till mer sofistikerade smaker såsom Granatäpple, Svart Vinbär, Pepparmint samt Absinth. De flesta av alla jordens godaste frukter och bär finns representerade i smaksortimentet eller vad sägs om Persika, Päron, Melon, Kaktus, Ananas, Blåbär, samt Hallon.

Kan drickas av alla

Aromhusets bordsvattenaromer till kolsyrat vatten har nått rejäla framångar, mycket därför att de kan intas av alla. Dessa smaker består av varken kolhydrater eller kalorier vilket innebär att de lämpar sig för alla som går på diet – LCHF, Atkins, lågkaloridieter, 5:2 etc., plus diabetiker! De består av inga färgämnen eller andra, onödiga kemiska tillsatser vilket gör de både barnvänliga och vänliga för alla som vill ta hand om sin kropp och hälsa.

Doseringen är minimal, dessa smaker är superkoncentrerade! Ynka 2 ml av aromerna är tillräckligt för att ge smak åt en hel liter kolsyrat vatten. En flaska består av 30 ml och kan därmed smaksätta hela 15 flaskor bordsvatten. Sju av smakerna – Blåbär, Hallon, Jordgubbe, Melon, Persika, Granatäpple och Äpple säljs också i stora 270 ml flaskor som lämpar sig för t ex arbetsplatser, barer och restauranger. Som privatperson kan man köpa hem åtskilliga skilda smaker för att växla – eller sammansätta!

Samtliga aromhusets bordsvattenaromer finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com