Smaksätt ditt vatten med Svart vinbär

Aromhuset har lanserat en frisk smak av Svart vinbär som får många att sammankoppla med svensk sommar. Man doserar enkelt med flaskans kapsyl alternativt medföljande doseringspipett och avgör personligen hur mycket smak man vill ha i sitt vatten. Utan vare sig socker alternativt tillsatser som färgämnen samt sötningsämnen är Aromhusets essenser ett gott val för den som vill leva ett hälsosamt och naturligt liv, fyllt av underbara smaker.

Gert Strand AB lanserar smaken Svart Vinbär i sitt sortiment av bordsvattenaromer. Svart vinbär är en fräsch och syrlig essens som sannerligen piggar upp ens kolsyrade vatten.

Flera väljer idag att byta vanligt stilla vatten mot kolsyrat dito och sedan några år tillbaka säljs det mer smaksatt kolsyrat vatten i Sverige än neutralt. Genom att addera kolsyra i sitt vatten får man en fräschare känsla i munnen, samtidigt som vattnet både friskar upp och släcker törsten på ett lite festligare vis än vanligt vatten. Kolsyra framhäver också smaker så bordsvattenaromer framhävs oerhört bra i vatten med tillsatt kolsyra. Bäst resultat får man om vattnet även är kallt.

Smaken av Svart Vinbär är syrlig och uppfriskande och går att mixa med andra smaker ur Aromhusets utbud. Totalt sett finns det 16 smaker och exakt Svart Vinbär blandas med fördel med de andra bärsmakerna, hallon och blåbär, eller med citron för en riktigt syrlig smak som passar bra till maten.

sodastreamer kolsyrat bordsvatten smakerläskvichyvattenmineralvatten

I andra länder är det inte alls enkelt att finna kolsyrat vatten som är smaksatt, man har inte insett vilken skillnad lite smak medför för dryckesupplevelsen. På sin höjd kan man hitta kolsyrat vatten med smak av citron i utlandet, men med hjälp av Aromhusets 16 smaker kan man växla i nästintill oändlighet. Svart Vinbär är också en frisk och syrlig smak, i stil med citron, men är lite mer spännande för smaklökarna med sin somriga bärsmak.

En oerhört bra aspekt med Aromhusets essenser är att de varken innehåller färgämnen, socker eller sötningsmedel. Därmed passar de alla som försöker dra ner på sitt sockerintag – diabetiker, barn, dietföljare, eller de som bara försöker dra ner på artificiella substanser men samtidigt gillar goda smaker.

Doseringen är okomplicerad, aromflaskans kapsyl rymmer 3 ml, 1 ml arom per liter vatten ger cirka liknande mängd smak som de smaksatta, kolsyrade dryckerna man köper i affär och 2 ml ger tydlig och fruktig smak. Vill man ha riktigt mycket smak så tillsätter man mer tills man själv tycker att det är lagom.