Smaksätt ditt vatten med melon

Aromhuset erbjuder riktigt hälsosamma smakessenser som smakar friskt. De är lätta att dosera och kan mixas med varandra. Päron är en fruktig samt söt smak som passar samtliga åldrar och som med fördel kan blandas med många andra smaker ur utbudet.

smakessensersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhuset. Aromhuset har 16 annorlunda smaker för kolsyrat vatten, däribland Päron. Smaken är framställd med hjälp av naturliga aromer och smakar precis som päron ska smaka. Inget socker eller kemiska sötningsmedel finns tillsatt och essensen lämpar sig därför mycket bra för alla som försöker hålla en nyttig livsstil men samtidigt helst vill berika sin tillvaro med goda smaker.

Smaken av päron är söt och fruktig och blandar sig väl med andra smaker som Äpple eller Persika – för klassiska kombinationer, eller Banan eller Ananas – för riktigt söta drycker som bl a går hem hos barnen. Det finns 16 smaker i Aromhusets sortiment och allihopa kan blandas med varandra vilket ger mängder av kombinationsmöjligheter.

Gert Strand, som har framställt samtliga smakerna, rekommenderar 2 ml essens till varje liter vatten. Det är en rätt så mild dosering som ändå ger mer smak än det smaksatta kolsyrade vatten man kan hitta färdigt i affärerna. Strand tyckte personligen att utbudet av smaksatt kolsyrat vatten var begränsat, mycket pga att smakstyrkan vanligtvis är väldigt klen, och menar att man med Aromhusets essenser har mycket större valmöjligheter. Därutöver slipper man onödiga tillsatser vilket ligger rätt i tidens hälsotänk.

Bland de 16 skilda smakerna finns, förutom Päron, allt från utpräglade barnsmaker såsom Toffee Kola, till vuxensmaker som Absint, exotiska smaker som Melon och klassiska svenska smaker som Fläderblom. Däremellan finns det bärsmaker och fruktsmaker som inte lämnar någon besviken.

Man doserar aromerna med essensflaskans kapsyl eller med avsedd doseringspipett. Det är enkelt att både dosera efter egna preferenser, samt att blanda olika smaker med varandra. Strand rekommenderar också att försiktigt dosera det kolsyrade vattnet ett tag innan intag – ett dygn eller så – samt att hålla vattnet i kalla temperaturer, på så vis utvecklas smaken av Päron på ultimata sätt. Det går givetvis även bra att mäta upp precis innan intag.

Aromhusets essenser fungerar lika bra att använda till sitt hemkolsyrade vatten om man har en egen kolsyremaskin, men det går lika fint att använda dem till köpt kolsyrat vatten. Man vinner dock på att kolsyra själv – både ekonomiskt och ur miljösynpunkt.

Thomas Ström, som jobbar som säljare för Gert Strand AB, vill passa på att nämna att man nu söker fler återförsäljare för Aromhusets essenser. För tillfället hittar man dem samtliga på www.allt-fraktfritt.com. Ström vill understryka hur rätt aromerna ligger i tiden. Vi blir mer och mer medvetna om hur kemiska tillsatser och för mycket socker påverkar vår hälsa negativt, samtidigt vill vi inte undvara det som är gott, särskilt inte barnen. Aromhusets essenser är ett innovativt och välkommet alternativ till samtliga sötade drycker ute i handeln – man slipper kompromissa!