Smaksätt ditt kolsyrade vatten med smak av persika från Aromhuset

Persika är en söt stenfrukt med ett ludet hölje, mjukt, orangefärgat fruktkött samt en stor kärna i mitten. Persikoträdet trivs i ganska varma klimat som i länderna omkring Medelhavet, men kan dessutom odlas i södra Sverige samt Danmark ifall förutsättningarna är fördelaktiga. Trädet är ganska litet och har en maxhöjd på ca 6 meter, det bär blommor på våren, mellan februari samt april, som därpå utvecklas till de goda, saftiga frukter vi så väl känner till.

sodavatten

Smaken av persika är mycket omtyckt i mycket, allt från te till kräm, saft, juice, glass alternativt drinkar – allt blir gott med persika! Aromhuset är ett märke som framställer essenser för kolsyrat vatten. Dessa essenser är fria från socker samt kemiska preparat, men skänker rik och härlig smak åt ens bubbelvatten. Alla Aromhusets essenser smakar som de ska och kan blandas med varandra efter egna önskemål. Persika är en av 16 smaker från Aromhuset och är enormt välsmakande tillsammans med bl a Äpple, Citron eller Banan beroende på ifall man tycker om sötma alternativt syrlighet. Persika är självfallet otroligt god alldeles på egen hand med.

När man doserar essensen i vatten rekommenderas man att ta ungefär 2 ml smak till en liter vatten, smakerna är högkoncentrerade och varje flaska består av 30 ml, så med angivna rekommendationer räcker varje liten flaska till ca 15 liter vatten. Smaken kommer till sin fulla rätt i kyligt, kolsyrat vatten som har doserats en stund innan intag. Vi måste ju få i oss tillräckligt med vatten varje dag och med Aromhusets essenser tillsammans med lite bubblor blir det både gott och enkelt.

Man kan blanda Aromhusets essenser i kolsyrat vatten från affären, men det går minst lika fint att ha i vatten som man med en sodastreamer har kolsyrat i hemmet. Det är därtill ett miljövänligare alternativ som också är snällare mot plånboken genom att man slipper tillföra onödiga transportutsläpp och relativt kraftiga överpriser. Vattnet i våra svenska kranar håller enormt god kvalitet och är i mångt och mycket bättre än något annat vatten, så genom att använda sig av det spar man sina pengar, miljön och gör på samma gång hälsan en tjänst.

Svenskar dricker enormt mycket kolsyrat vatten, och än mer av smaksatt kolsyrat vatten. Vi vill ha ett trevligt alternativ som inte skadar hälsan, men som är roligare än vanligt, stilla samt smaklöst vatten. Aromhusets essenser är sockerfria och innehåller inga kalorier. De är dessutom fria från sötningsmedel som ger konstiga bismaker samt färgämnen och passar därmed dagens moderna samt hälsomedvetna människor.

Man kan även låta barnen njuta av välsmakande bubbelvatten utan att bekymra sig över hål i tänderna alternativt onödiga sockerchockar, i sortimentet finns till och med ett par smaker som är speciellt framtagna för just barnen. Persika, med sin söta, mjuka smak, är dock också en essens som lämpar sig enormt väl åt barnens smaklökar.