Smaksätt ditt bordvatten med Aromhusets lingon

Aromhusets bordsvattenarom lingon är en av tre nykomlingar i det rika utbudet av smaker för kolsyrat vatten, framställt av Gert Strand AB.

Gert Strand AB har försett livsmedelsindustrin med smak sedan 1974, både i Sverige och utomlands. Företaget, som har sin bas i Svedala, strax intill Malmö i Skåne, har med Aromhusets smaker för bordsvatten, vispgrädde, kaffe samt kolsrat vatten, haft stora framgångar – inte enbart bland folk som önskar dra nerr på sitt intag av socker.

Alla Aromhusets produkter, inberäknat den nya bordsvattenaromen lingon, men med dispens för ett litet antal läskkoncentrat som innehåller ca 20 % socker mot vanlig läsk, är totalt fria från både kolhydrater samt kalorier. De skänker ingen blodsockerpåverkan och är inte farliga för vikten på något vis. Istället ger de briljant smak till vatten, fika och grädde/yoghurt/glass.

Aromhusets bordsvattenaromer är underbara att ha i sitt hemkolsyrade vatten, många använder sig av kranvatten och en egen kolsyremaskin för att göra gott bubbelvatten, istället för att spendera massor av pengar på klara bubblor. Med Aromhusets smaker får man därjämte precis den smak man önskar på bubbelvattnet! Det går oxå bra att droppa aromerna i färdigkolsyrat vatten.

Lingon är en smak som är djup rotad i svenska hjärtan. Dessa röda små bär som är så goda att mumsa i sig under skogspromenaden frambringar nostalgi i många av oss. Lingonsmaken är briljant i vatten, inte för söt samt mjuk, men heller inte arg alternativt bitter, utan absolut passande och en smak som älskas av alla från 0-110 år.

sodastreamer kolsyrat mineralvatten smakerläskeblaskvichyvattenmineralvatten

Alla Aromhusets smaker går dessutom att blanda med varandra! Lingon är en smak som skulle kunna gå väl förbund med t ex citron eller blåbär – smaker som allaredan finns i sortimentet.

Aromhusets bordsvattenaromer är väldigt flexibla, de går både att kyla ner och glöd upp så man kan använda de där i bakning, glasstillverkning, isbitar, yoghurt samt en mängd annat. Bara fantasin sätter gränserna. Medan vispgräddearomerna är starkare i smak samt ger färg till grädden/yoghurten så är bordsvattenaromerna mildare och helt fria från kulör. Detta gör att de känns naturliga för den som vill använda dem till don som exakt yoghurt och isglass, men inte riktigt lika festliga som smaksättare till barnens födelsedagstårta.

När man skall dosera Aromhusets bordsvattenarom lingon så följer man samma instruktioner som man får med alla andra bordsvattenaromer. Ett par ml arom är lagom för en liter vatten, en användbar doseringspipett medföljer vid varje förvärv. Man kan oxå mäta upp med hjälp av den lilla flaskans kork som rymmer 3 ml arom om man fyller den opp till kanten. Var butelj innehåller 32 ml arom som räcker till 16 liter vatten om man doserar i enlighet med anvisningar.

Mer information om Gert Strand AB, Aromhuset och alla smaker för fika, vatten och grädde finns att få på www.aromhuset.com.

Aromhusets bordsvattenarom lingon finns att anskaffa på www.allt-fraktfritt.com, absolut normal smaker ur sortimentet.