Smaksätt bubbelvattnet med smak av Hallon, utan att kompromissa med hälsan

En karakteristisk somrig smak är hallon som ingår i Aromhusets utbud. Få smaker är så förknippade barndomsnostalgi och farmors nygräddade pannkakor. Aromhusets Hallonsmak kan med fördel nyttjas i kolsyrat vatten, men passar lika enastående i t ex grädde. Därutöver innehåller den varken socker eller sötningsmedel och skänker därmed en mycket frisk samt naturlig smak.

Vad är väl godare än nyplockade, solvarma hallon? Hallon är en riktig svensk klassiker som får ge smak åt det mesta i vår smakkultur, allting från yoghurt till marmelad och saft.

smaksatt bubbelvattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Gert Strand AB lanserar nu aromen Hallon som han förutspår kommer att bli en riktig hit i svenska hem. Smakerna från Aromhuset är försiktigt framtagna under flera år och är idag fulländade både i smak och vad gäller innehåll. Strands essenser innehåller varken socker alternativt artificiella sötningsmedel vilket medför dem till banbrytande på smakmarknaden. Äntligen kan man få njuta av fylliga smaker utan att behöva oroa sig över onödiga kalorier eller kemiska tillsatser.

Man mäter upp efter eget önskemål med hjälp av antingen kapsylen på smakflaskan alternativt med ämnad doseringspipett. Säljare Thomas Ström rekommenderar ungefär 2 ml essens per liter vatten – då får man mer smak än det som går att finna bland smaksatt kolsyrat vatten i affär. Därpå kan man givetvis dosera mer eller mindre beroende på hur man själv gillar sitt vatten.

Vi svenskar handlar idag mer smaksatt kolsyrat vatten än naturellt, det smaksatta vattnet är ett någorlunda unikt koncept, i synnerhet i den grad som det finns här. I utlandet kan man möjligen finna bubbelvatten med en skvätt citron i, men längre än så går man inte. Också på den svenska marknaden är utbudet något begränsat, men ifall man själv smaksätter med Aromhusets smaker är kombinationsmöjligheterna i det närmaste oändliga.

Just Hallon är en mycket gångbar smak, ha en halv kapsyl essens av Hallon i en deciliter vispgrädde och servera tillsammans med färska bär, glass alternativt till en rykande varm paj. Fantastiskt gott! Eller gör en semifreddo (fryst cheesecake som påminner om glass) på grädde, ägg, socker samt philadelphiaost och smaksätt smeten med Aromhusets Hallon, garnera med bär och avnjut en het sommardag – godare blir det inte!

Thomas Ström, säljare på Gert Strand AB, tror precis som Strand själv att Hallon kommer att bli en succé i svenska hem. Både för att smaksätta kolsyrat vatten, men även som tillsats i godsaker. Smaken är så syrlig och söt, utan att vara det minsta sliskig – exakt som riktiga hallon!