Smaksatt bordsvatten – både gott och nyttigt

Att byta ut läsken mot kolsyrat fräscht vatten är inte ett allt för komplicerat beslut

Smaksatt kolsyrat vatten har definitivt en annan prägel än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har blivit van vid att intaga läsk kräver vanligtvis denna dryck och nöjer sig inte med vatten som ersättare – men det är faktiskt lättare än man tror att bryta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika nyttigt som vanligt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har fantastiska egenskaper som främjar god hälsa. Det är energigivande, piggar upp, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, får igång matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och – självfallet – släcker törst bättre än någon annan dryck.

sodavatten smakersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, eller vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att hälla i sig mer och mer med tanke på att törsten aldrig släcks. Den ultimata törstsläckaren är vatten – enkelt, billigt, friskt, ordinärt vatten.

Kolsyrat vatten är smakligt och hälsosamt

Det kolsyrade vattnet är roligare än slätt kranvatten, och med tanke på att kranvattnet är det mest hälsosamma vattnet man kan dricka så kan man kombinera de två genom att använda en kolsyremaskin för att tillhandahålla kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man massor kolsyrat vatten så tjänar man så småningom in pengarna man har lagt på maskinen i förhållande till de pengar man skulle ha lagt på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan sätta smak på vattnet man kolsyrar hemma med hjälp av Aromhusets bordsvattenaromer, för mild smak utan sötma. Tillsammans med Aromhusets aromer får man vatten som har likheter med de dyra drycker man köper i affären – som LOKA och Ramlösa, men för en mindre del av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framställda efter massor av tester så att samtliga de 22 smakerna ska vara fullständigt balanserade. Resultatet var mödan värt för alla 22 bordsvattenaromer är enastående. Smakpaletten går från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom samt Toffee Kola till riktiga vuxensmaker som Pepparmint, Citron-Lime samt Absinth. Däremellan finns såväl klassiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon och Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det okomplicerat att handla flera samtidigt, risken är annars att det blir för svårt att välja.

Tappa kilon med vattnets hjälp

Om man klarar avsluta den dåliga vanan att intaga läsk i tid och otid och substituera läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan få smak med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med denna förändring att mista kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av olika slag i kampen mot övervikten, vissa är med ihållande livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är extrema dieter som bara pågår under viss tid, som pulverdieter och andra, extremt kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man ägnar sig åt så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller inga kalorier och därmed även inga kolhydrater och har sålunda ingen effekt på blodsockret.