Smak av melon från Aromhuset

En väldigt god smaksättare i det kolsyrade vattnet är Aromhusets melonsmak. Aromhusets essens Melon innehåller inget socker alternativt sötningsmedel men är ändå en explosion av exotisk sötma. Varje liten flaska räcker till hela 15 liter vatten!

Gillar du smaken av melon, men försöker leva ett liv där intaget av socker samt artificiella sötningsmedel helst bör hållas nere, så är Aromhusets Melon något för dig. Varje essensflaska består av 30 ml arom och mäter således inte mer än 8 cm, ändå räcker den till att smaksätta ca 15 liter kolsyrat vatten om man följer de rekommenderade doseringsmåtten.

sodavatten

Gert Strand AB ligger bakom Aromhusets 16 smaker för kolsyrat vatten där Melon är ett exotiskt inslag. Samtliga smaker kan blandas tillsammans med varandra vilket skapar väldigt många variationsmöjligheter. Doseringen genomförs antingen med flaskans kork som rymmer 3 ml, eller med medföljande pipett. Man måste inte hålla sig till de rekommenderade 2 ml per liter utan kan addera eller dra ifrån efter eget tycke.

Just Melon är en smak som tilltalar många, det är en exotisk frukt med mycket sötma och Aromhusets Melon smakar precis autentisk melon. Den är god att blanda tillsammans med Ananas, Banan alternativt Persika som är andra smaker ur Aromhusets utbud.

Samtliga 16 essenser är framtagna för kolsyrat vatten, vi dricker idag hellre kolsyrat vatten än stilla och hellre smaksatt kolsyrat vatten än naturellt. Det visar försäljningssiffrorna av de kommersiella etablerade fabrikaten otvetydigt. Fastän detta är konceptet med smaksatt bubbelvatten tämligen unikt, runt om i världen är det inte så enkelt att hitta smaksatta bubblor.

Aromhusets essenser innehåller inget socker och inget sötningsmedel och är därför ett välkommet alternativ bland diabetiker, barnfamiljer som vill hålla nere sockerintaget, de som går på diet av typen Atkins och saknar goda smaker eller de som helt enkelt enbart vill föra en aningen mer nyttig livsstil. I dessa kategorier inkluderas nästan samtliga dagens medvetna människor vilket är anledningen till att försäljningen av Aromhusets essenser går så bra. Gert Strand AB, som ligger bakom Aromhuset, söker nu nya återförsäljare till sina innovativa och uppskattade aromer.

– Det finns ett ganska bra urval av smaksatt kolsyrat vatten i handeln, men variationen är ännu inte vad den borde vara, uppger säljare Thomas Ström.

Smakstyrkan är även rätt så klen i de kända fabrikaten men väljer man att smaksätta själv med Aromhusets smaker så kan man påverka både smakblandning och smakstyrka själv, och skifta mellan smaker hur man vill, när man vill.

Ifall man dessutom investerar i en egen kolsyremaskin så spar man en mängd dragande av flaskor till och från affären, och några slantar eftersom flaskvatten idag är ofantligt många gånger dyrare än kranvatten. Vårt kranvatten är dessutom så pass rent och friskt att det är synd att inte utnyttja det. Också ur miljösynpunkt ligger det rätt i tiden att kolsyra i hemmet eftersom transporterna av allt mineralvatten idag är en markant bidragsfaktor till alla miljöfarliga avgaser i atmosfären.