Lite sodavatten säger dina gäster ej nej till

En av de drycker som köps mest I butiker är minsann sodavatten. En del tycker dock att det är helt galet att gå och inhandla sodavatten i butiken när man själv kan göra sitt eget bordsvatten med kolsyrat vatten. Det enda man behöver är bordsvattenaromer för sodavatten samt en kolsyrepatron.

Sodavatten

En drink som man mår bra av och som smakar gott

Man kan förstås dricka helt vanligt vatten utan natriumkarbonat och proklamera att detta är världens bästa drink. Men för flertal så blir det här för trist i längden och man föredrar något kul som clubsoda. Kolsyrat vatten är roligare att dricka vilket kan bero på att det bubblar så trevligt i näsan och kanske även på att kolsyran tar fram smaken på ett så bra sätt.

När du bjuder din gäst på ett glas kolsyrat vatten med smak så kommer du förmodligen att få ett ja. Detta är ej alkohol och det är heller ingenting som kommer med socker alternativt annat som kan vara onyttigt. Om du ser till att ha kyligt bordsvatten med smak redo så är det en verklig hit och det särskilt under varma sommardagar.

Smaker som alla gillar är ej så svåra att påträffa

Om du vill bjuda vänner och familj på clubsoda med smak så måhända du funderar på vilken essens som kommer att gillas av allihopa. Det finns förstås ej en enda smak som allihopa tyckerom. Ifall du behåller neutral smak så kommer det kanske att fungera bäst men det är ju en aning tråkigt.

Ta en titt i matbutiken och se vad de stora dryckestillverkarna satsar på. Bär är populärt såväl som granatäpple. Det här är sådant som många gillar och du behöver inte göra det hela krångligt med märkliga essenser (som absint, vanilj och toffee kola) som ingen har hört talas om.

Experimentera endast när du skall dricka sodavattnet själv

Om du är nyfiken på hur olika smakessenser kommer att fungera med din kolsyremaskin så ska du tänka på att ej experimentera på gäster. Detta är inte ständigt så populärt. Aromhuset har 25 smaker, sortimentet finns online på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Tradera med flera.

Då är det bättre att du testar lite annorlunda smaker då det endast är du och dina närmsta som skall dricka det kolsyrade vattnet. Blir det inte så gott så är det intet att skämmas för. Man måste pröva sig fram för att finna rätt balans samt bästa smak.

När man väl kan göra sitt eget sodavatten så är det ju också lätt att göra goda drycker som bål. Detta passar speciellt bra till festen då gäster inte har något emot att ta en alkoholhaltig drink med sodavatten samt god smak. Om det finns gäster som ska köra hem så kan du alltid tillhandahålla mineralvatten med smak helt utan alkohol. Det här är utan tvivel någonting som höjer stämningen när det är tillställning.