Kolsyrat pepparmintsvatten fräschar upp

Om ni önskar smaka något nytt så rekommenderas ett nytt bordsvattenarom från Aromhuset med smak från Pepparmint. Genom att krydda sitt vatten med Aromhusets Pepparmint får man ett uppfriskande vatten som råder bot på den torraste av munnar. Denna nya arom från det redan väletablerade företaget Gert Strand AB kommer att bli välkänd!

sodastreamer kolsyrat bordsvatten smakerlemonadvichyvattenmineralvatten

Pepparmint är en ordinär arom på tuggummin, när folk vill fräscha upp sina munnar en aning. Nu lanseras den uppfriskande pepparmintssmaken också som vattenarom! Friskare vatten än kallt, kolsyrat pepparmintsvatten får man minsann leta efter.

Aromhuset hade sedan tidigare ett grandiost utbud gällande smaker till kolsyrat vatten, hela 20 stycken! Nu har företaget bakom succén lanserat ännu 3 smaker för att komplettera utbudet och däri hittar man smaken pepparmint. De andra två smakerna är lingon och smultron, klassiska smaker från de svenska skogarna.

Pepparmint är helt klart aningen mer av en egendomlig arom att ha till sitt kolsyrade vatten, men draget är brilliant! Vattnet som blir när man smaksatt det med Aromhusets pepparmint är utomordentligt uppfriskande och varje liten 30-kronorsflaska ger hela 15 liter kryddat vatten. Doseringsråden är 2 ml per liter vatten och man borde hålla sig till det eftersom överdosering kan skänka en egendomlig eftersmak.

Aromhusets smaker tillsätter alltså enbart smak, ingen sötma, så resultatet är direkt jämförbart med det smaksatta kolsyrade vatten man finner ute i affärerna, med den stora prisskillnaden som främsta avvikelse. Om man dricker mycket smaksatt bubbelvatten så gör man verkligen sin plånbok en service tack vare att skaffa en personlig kolsyremaskin. Det renaste vatten man kan hitta kommer ändå från våra svenska drickskranar, så det finns enbart fördelar.

När man beställer en pava av Aromhusets Pepparmint så får man en liten doseringspipett med på köpet. I och med det är en så liten kvantitet arom som ska tillsättas så underlättar det en hel del att begagna sig av en sådan pipett. Stundtals kanske man därutöver endast vill smaksätta ett glas kolsyrat vatten och då blir mängden ännu mindre. Annars rymmer aromflaskans kork 3 ml, så fyller man den till 2/3 så får man lagom kvantitet till en liter vatten.

För den som försöker dra ner på kalorierna är Aromhusets pepparmint, plus samtliga andra vattenaromer i Gert Strand ABs utbud, perfekta uppiggare. Man brukar vilja hålla sig frånvarande från sockrade drycker som läsk och juice och aromerna från Aromhuset har definitivt ingen effekt på blodsockret. Noll kolhydrater och noll kalorier medför att de lämpar sig för allt från barn till diabetiker och samtliga oss som önskar gå ner lite i vikt, men på samma gång gillar att dricka smakligt.

Aromhusets pepparmint lämpar sig lika bra för svettiga sommardagar som till exotiska middagar bland stearinljussken. När man dricker detta vatten sprider sig en ren känsla i munnen alldeles tvärt, den går inte ens att mäta med övriga metoder av att fräscha upp munnen.

Man kan köpa Aromhusets produkter på www.allt-fraktfritt.com och i detta sortiment finns också saker som kaffearomer, gräddaromer och det kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Bland de nyheter som presenteras för tillfället var Aromhusets Pepparmint lite av bolagets wild-card, men ett väldigt lyckat sådant.