Kolsyrade och smakrika drycker utan kalorier

Kaloririka drycker leder till trötthet

Det är enkelt att samla på sig kalorier men besvärligt att bli av med Socker är den sämsta sortens kalorier man kan stoppa i sig – för de ger mycket energi, men ingen näring. Socker som inte förbränns lagras in i kroppen som fett och innan dess gör sockret att blodsockret omgående går upp och sedan ännu snabbare ner igen, vilket leder till trötthet, oförmåga att koncentrera sig och till och med nedstämdhet.

kolsyremaskin

När vi dricker sockrat kaffe, te, läsk, saft och till och med juice för att pigga upp oss lite under arbetstid alternativt fritid så blir effekten ur ett större perspektiv den motsatta. Kaffet piggar ju upp i sig själv, men samtliga de andra dryckerna bidrar till ett oerhört kortvarit uppsving i humör och vakenhet, för att sedan ge en riktig djupdykning. Vatten är den bästa drycken att ta till när man vill kvickna till – det ger vare sig kaloripålägg eller dåliga effekter på blodsockret. Tvärtom så balanserar vatten kroppens samtliga funktioner och rensar den från slagg.

Vatten är den ultimata drycken

Vatten kan drickas med eller i frånvaro av kolsyra, och det mest uppfriskande alternativet är för de flesta helt klart kyligt, krispigt, kolsyrat vatten – gärna smaksatt med någon god frukt eller bärsmak. Allt fler väljer att köpa hem en kolsyremaskin för att få tillgång till färska bubblor från det hälsosamma kranvattnet när än törsten sätter in. Även arbetsplatser investerar i kolsyremaskiner i allt större utsträckning.

Gott kolsyrat vatten med Aromhusets många smaker

Vill man sätta smak på sitt hemkolsyrade vatten så är Aromhusets bordsvattenaromer det ultimata alternativet på marknaden idag. Aromhusets utbud av bordsvattenaromer innefattar 22 fantastiska smaker med rejäl mångfald där alla kan finna sina favoriter. Typiska smaker såsom Citron, Jordgubbe, Skogsbär och Äpple utmanas av bubblare såsom Granatäpple, Pepparmint, Toffee Kola samt Absinth.

Alla Aromhusets produkter, som bordsvattenaromer, kaffearomer, vispgräddearomer och läskkoncentrat finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com – låga priser samt ingen fraktkostnad tillkommer!

Superkoncentrerade aromer i små samt stora flaskor

Flaskorna som man handlar för hemmabruk innehåller 30 ml arom per flaska, vilket är tillräckligt till 15 liter vatten. Bordsvattenaromerna är såväl billiga som dryga och små, viket gör det möjligt till köp av åtskilliga flaskor samtidigt. Olika familjemedlemmar måhända uppskattar olika smaker, eller så vill man ha att variera mellan. Det går också väldigt fint att mixa olika smaker med varandra för att skapa egna kombinationer. Korken på de små flaskorna rymmer 3 ml, så om man fyller den till 2/3 med arom så har man en klockren portion för att smaksätta en liter kolsyrat vatten.

För företag, restauranger, kaféer samt barer finns större och ännu mer lättdoserade flaskor med Aromhusets bordsvattenarom. Dessa flaskor innehåller 270 ml smak och mäts upp med en smart pump där en pumpning smaksätter en halv liter kolsyrat vatten.