Kolsyra ditt eget vatten och smaksätt med Aromhuset-spunnen

Vatten är vår största beståndsdel

Att välja vatten som sin primära dryck finns det flera goda anledningar till. Den mest tydliga anledningen är tveklöst den personliga hälsan. En människokropp utgörs till 55-75 % av vatten vilket gör det glasklart att man måste fylla på med färskt vatten kontinuerligt. Vatten finns i mycket av det vi sätter i oss, både drycker och i mat, men att dricka fräscht vatten också, oavsett hur stora mängder av allting annat man räknar att man får i sig, är nödvändigt.

sodavatten

Kolsyra ditt vatten om det får dig att dricka mer

För att piffa till sitt vatten en aning kan man kolsyra det. Kolsyrat vatten känns i regel mycket skojigare än slätt, därutöver lämnar det en ren och sund känsla efter sig i mun, svalget samt magen, och passar för den skull utmärkt som bordsdryck. Kolsyrat bordsvatten kan man köpa i affär också, och de går år som smör, men för miljöns skull, och för den egna ekonomin skull, är det bättre att man kolsyrar sitt egna kranvatten. Literpriset blir markant lägre och man slipper bidra till de tunga transporter som fraktar buteljerat vatten fram och tillbaka genom Sverige.

Investera i en kolsyremaskin och spar både pengar och miljö

En kolsyremaskin måste inte kosta speciellt mycket, man kan för skojs skull räkna ut hur många flaskor Ramlösa man skulle kunna få för samma pris och därefter bedöma hur omgående man tjänar in maskinen. Det går snabbare än de flesta tror. Men smaken då? De buteljerade flaskorna med kolsyrat vatten innehåller idag så många goda smaker! Aromhusets bordsvattenaromer är svaret. Dessa enastående aromer finns i 22 skilda smaker som alla går att mixa med varandra för att framställa spännande smakfusioner. Gert Strand AB heter företaget som står bakom succékonceptet Aromhuset och är ett företag med många års erfarenhet av framtagning av essenser och koncentrat.

Aromhusets bordsvattenaromer skänker ditt bubbelvatten fantastisk smak

Aromhusets bordsvattenaromer ger det kolsyrade vattnet fyllig smak, utan att vara för framträdande. De består av inget socker alternativt sötningsmedel och ger därför ingen sötma. Smakerna är helt jämförbara med de som LOKA samt Ramlösa erbjuder, bara mycket billigare.

När man vill åstadkomma sitt eget smaksatta, kolsyrade vatten så går man i regel till väga såhär:

1. Fyll den för kolsyremaskinen avsedda flaskan med iskallt vatten.
2.Dosera varsamt Aromhusets bordsvattenaromer i flaskan, cirka två ml per liter vatten.
3.Skruva fast eller klicka i flaskan i kolsyremaskinen
4. Tryck på knappen för att tillsätta kolsyra, skilda maskiner erbjuder här olika alternativ
5.Vrid eller dra loss flaskan och ditt smaksatta, kolsyrade vatten är färdigt att drickas
6. Servera med fördel tillsammans med isbitar då kolsyra håller längre i kyla

Det är en riktigt smidig process som kräver betydligt mindre energi än att gå mot butiken, släpa med sig tunga flaskor med vatten (!), fylla kylen med dessa flaskor och när de är uppdruckna bära med sig dem åter till affären för att panta dem.

Handla Aromhusets ljuvliga bordsvattenaromer på ww.allt-fraktifritt.com.