Kan kryddat bubbelvatten göra dig fet?

Samtliga har hört om att det är livsnödvändigt att få nog med vatten att dricka.

Folk kräver extensiv mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner skall fungera korrekt, men de större människor anser möjligheten att dra i sej bägare eller bägare efter att mugg med totalt smaklöst vatten är jättejobbigt, speciellt är det så i de länder vari vatten inte är någon bristvara som i Sverige.

Flera folk vänder sig till mer dramatiska drycker, såsom kolsyrat mineralvatten för att fullgöra sina rekommenderade muggar med fluid per dag.

smaksatt bubbelvattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Men stämmer ryktet om att ett lyx att denna dryck ej är så hälsosamt som man skulle kunna ana?

Kan det kanske till och med orsaka viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna av Karboniseringen

Jo, ryktet om att karboniserat vatten minsann kan framkalla uppsvälldhet samt viktökning är totalt enkelt falskt, så man man vara totalt behärskad samt fortgå dricka kryddad karboniserat bubbelvatten.


Klicka för mer info.

Att kolsyra är ofarligt.

Att placera kolsyrade bubblor till vatten eller dricka, vari gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans metabolism.

Dessutom kan kolsyragasen verka totalt tvärtom att man känner dig mätt och belåten snabbare och detta skulle faktiskt kunna bidra till dina ansträngningar att viktminskningen.

Men låt oss leta efter den reella viktboven

Men medans kolsyrat mineralvatten i sej är totalt ofarligt samt möjligen bäst för din hälsa, dricker de större folk inte det i sin rena form.

Vanlig dricka innehar en avsevärd samt fruktansvärd mängd socker samt kalorier.

Även lightläsk, med inget kalorier per dos har potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det är några smaksatta drycker som är en del bättre, man behöver totalt lätt själv kontrollera dryckens natriumhalt och typ av sötningsmedel för att bedöma om drycken kan vara ett hållbart alternativ till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det orsaka autentisk och rätt så kraftig viktökning.

Men visste du detta?

Coca Cola som är världens största tillverkare av läskedrycker och största märke i Sverige uppger på sin webbsida att deras läskedrycker har lika mycket socker som naturlig fruktjuice.

Det kan agera missvisande, men är (givetvis listigt valt utav dem) för Livsmedelsverket fick ge dem rätt i att ren fruktjuice består av lika mycket socker som läsk.

Man uppskattar att en ask Coca Cola har kolhydrater som motsvarar omkring tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar tyst om är apelsinjuice har “goda” vitaminer och mineraler som saknas totalt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice av apelsin alternativt äpple, alternativt en butelj Mer, får man i sig analoga

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Dito innefattar för ett bägare Oboy, hållbar av kaffegrädde samt 4 teskedar chokladpulver.

Även i mjölk med tillsatser

En milkshake på McDonalds ger kolhydrater analog hela 19 sockerbitar!

En burk energidryck utav märket Red Bull skänker dig ej blott vingar, utan oxå åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man nu vill dricka kolsyrat vatten för att njuta av dess skojig, brusande konsistens kan det vara en färdigt nyttig bruk att smaksätta det med sockerfria aromer – som ej bildar någon viktökning.