Kalorifritt lingonvatten på eget sätt

Aromhuset har nu tagit fram några nya smaker till både kolsyrat vatten och grädde och en av dessa bordsvattenaromer är Lingon, en riktig svensk storfavorit. Aromhusets lingon kan användas varje dag, året om, utan att addera ens diet några kalorier, enbart underbar, naturlig smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu presenterar en ny smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt land, men som däremot är ovanlig i många andra länder. Det är rött i färgen och har normalt ömsint, sötsur smak som för tankarna till skogen. Vem har inte plockat lingon som barn och ätit tills hela ansiktet blivit rött?

kolsyremaskin

Tillsammans med den nya lingonsmaken kommer dessutom två andra smaker till Aromhusets redan breda sortiment, vilket medför att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och går att påträffa på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man gå och handla en flaska Ramlösa eller Loka för dyra pengar. Det är framtaget att det renaste och mest hälsosamma vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en mycket insiktsfull investering som man snabbt tjäna in om man dricker stora mängder kolsyrat vatten. Det går självklart att tillverka egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man inget mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar omkring 30 kronor och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska blanda 2 ml arom till 1 liter kolsyrat vatten och det kan dels göras med den lilla flaskans kork alternativt med en doseringspipett som följer med när man köper aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett hälsosammare alternativ till läsk och om barnen tillåts utse smaker att smaksätta sitt vatten med så tycker de mestadels att det är det bästa man kan dricka. Sanningen är att smaksatt vatten är hejdlöst smakligt, Aromhusets smaker smakar naturligt och ger precis tillräcklig mängd smak. Kolsyrat vatten får inte ha överdriven smak, då känns det snart mer som läsk, och detta har man absolut lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i flertal år och utvecklar utbud och produkter hela tiden. Andra saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Samtliga dessa produkter är perfekta för de som håller olika typer av dieter och önskar minska sitt intag av kalorier och kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig även för diabetiker då de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att testa Aromhusets nya fantastiska bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och köp en flaska, samtliga försändelser skickas i frånvaro av fraktkostnad!