Gör billigt bordsvatten med en kolsyremaskin

Gör kolsyrat vatten hemma!

Givetvis behövs en kolsyremaskin bland hemmets elektriska prylar så att möjligheten att producera eget kolsyrat vatten framör att köpa det dyrt i affär finns. Kolsyremaskiner kan man tillämpa för att kolsyra vatten, med eller utan smak, men likaså för att producera egen läsk. Det är en trevlig apparat att ha hemma, som hela familjen kan ha massor av glädje av, inte minst barnen som tycker att såväl förfaringssätt som resultat är superkul!

kolsyrat vatten smakerkolsyrat vatten essenserbordsvattenessenserläskkoncentratkolsyrat vattenvichyvattenbordsvatten

Vanligt, alldagligt vatten direkt från kranen i all ära – det kan utgöra en felfri räddare i nöden när man är supertörstig och måste få i sig stora klunkar vatten snabbt och effektivt – till exempel efter träning. Men kolsyrat vatten slår alldagligt vatten vid ungefär samtliga andra tillfällen. Bubblorna som uppstår av kolsyran skänker en känsla av fräschör och lämpar sig såväl med måltid som utan. Många tycker om att ha en aning kolsyrat vatten på bordet att dricka till maten, andra vill ha ett glas bubbelvatten framför TV:n på kvällen.

Se till att kolsyra riktigt kyligt vatten

Kolsyra trivs bevisligen bäst i kyligt vattnet, ju varmare vätskan är, desto snabbar spricker kolsyrebubblorna. Med tanke på att man vill bibehålla kolsyran så länge som möjligt så ska man hålla drickan så kylslagen som möjligt, is är förträffligt att placera i glasen/flaskan/tillbringaren och när det inte dricks så ska vattnet helst förvaras förslutet i kylskåpet.

Ge smak åt bubblorna med hjälp av Aromhusets enastående bordsvattenaromer

För att sätta smak på sitt hemkolsyrade vatten är Aromhusets bordsvattenaromer ens allra bästa alternativ. De skänker rik, men samtidigt diskret smak som inte på något sätt tar överhanden. Det finns 22 olika smaker i Aromhusets sortiment av bordsvatten och samtliga går att mixa med varandra, så kombinationerna är uppemot oändliga.

Barnen tenderar att bli mycket förtjusta i de mjuka smakerna från Banan, Persika, Jordgubbe, Smultron, Vanilj, Toffee Kola samt Blåbär medan mer utvecklade smaklökar föredrar Granatäpple, Svart Vinbär samt Pepparmint. Just smaken Pepparmint är en ganska ny smak och helt klart inte den första smaken man tänker på i bordsvattensammanhang. Men som en efter maten-dryck är denna smak underbar och måste helt klart prövas! Inget fräschar upp en mun bättre än kolsyrat pepparmintsvatten.

Mer än bara bordsvattenaromer

Aromhuset gör inte bara bordsvattenaromer, utan också läskkoncentrat, för den som vill ha mer smak och lite sötma. Bordsvattenaromerna skänker ingen sötma åt dryckerna alls, men läskkoncentraten gör – trots att de innehåller mindre än 80 % mindre socker än i annan läsk.

Man kan, om man vill, söta sitt bordsvatten med en droppe Sucralose eller två, likaså i Gert Strand AB:s (som ligger bakom Aromhuset) sortiment. Det smaksatta, kolsyrade vatten man finner i affär har ingen sötma, men man är obehindrad att prova hur man vill och stundvis kan en aning sötma vara smakligt i det kolsyrade vattnet.

Bordsvattenaromerna går likaså att nyttja till annat, en favorit är att ha Toffee Kola i naturell yoghurt på morgonen – man får alla fördelar som kommer med den nyttiga, naturella yoghurten, plus ljuvligt mjuk och len smak av Toffee Kola.

Handla dina bordsvattenaromer från sajten www.allt-fraktfritt.se, så besparas du fraktkostnader!