Extra syrlighet med citronsmak i det kolsyrade vattnet

Title=Ordna gott bordsvatten på egen hand
Tags=kolsyrat vatten, kolsyremaskin
Category=1
UserCategories=kolsyrat vatten|bantning|viktminskning|socker|hembryggning|tips|nyheter|blogg|uncategorized
Content=Spara slantar genom att framställa bordsvattnet själv

Det är enklare än vad man kan anta att generera bordsvatten på egen hand. Man behöver en kolsyremaskin och bordsvattenaromer från Aromhuset, därefter är man färdig att sätta igång.

En flaska kolsyrat, smaksatt vatten som framställts i hemmet med det egna kranvattnet går på runt fem kronor litern, då är priset för kolsyran och bordsvattenaromen inräknad – vattnet i sig är ju i stort sett gratis. Vad kostar en liter kolsyrat, smaksatt Ramlösa, Loka, eller Vichy Nouveau? Inte fem kronor i alla fall – inte ens tio.

sodavatten smakersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Visst kostar det en del att handla hem en kolsyremaskin, men dricker man stora mängder kolsyrat vatten så har man inom kort tjänat in pengarna. Med en kolsyremaskin kan man därtill göra egen läsk när suget smyger sig på, Aromhuset säljer också fantastiska läskkoncentrat som innehåller 80 % mindre socker än de flesta läsksorterna i butikerna, några är till och med fullkomligt sockerfria.

Smaksätt ditt hemgjorda bordsvatten hur du vill!

Åter till bordsvattnet. Smaksatt, kolsyrat vatten har vunnit i popularitet sedan det introducerades på marknaden i inledningen av 2000-talet. Visst kunde man finna Vichy Nouveau med touch av citron också innan dess, men de många olika, ganska exotiska, smakerna har anlänt i en rasande fart de senaste åren. Och det ÄR gott! Istället för sötsliskiga drycker kan man nu få njuta av diskreta, uppfriskande smaker i frånvaro av adderad sötma, något som många av oss minsann gillar.

I Aromhusets utbud av bordsvattenaromer ingår 22 skilda smaker

Aromhusets bordsvattenaromer inkluderar 22 skilda smaker. Dessa går att mixa med varandra vilket leder till en uppsjö av möjliga smakkombinationer. Bara fantasin sätter gränserna. Barnen tenderar att älska de mjuka frukt- och bärsmakerna som Jordgubbe, Blåbär, Banan samt Ananas, samtidigt som vuxna älskar Citron-Lime, Svart Vinbär, Granatäpple samt Pepparmint – jodå, pepparmint gör sig fantastiskt bra som smak på kolsyrat vatten!

När man väl har skaffat sig en kolsyremaskin, och väl utvalda bordsvattenaromer från Aromhuset så är det bara att dra igång, processen tar mindre än en minut! Man fyller flaskan med vatten och häller i den valda aromen/de valda aromerna. Doseringen som gäller för Aromhusets bordsvattenaromer är två ml per liter vatten, dvs. 2/3 av aromflaskans kork. När aromen och vattnet är i flaskan så fäster man flaskan i kolsyremaskinen och startar kolsyreprocessen. Sedan serverar man de krispiga och välsmakande bubblorna gärna med is i och med kolsyra håller sig längre i låga temperaturer.

Billiga kolsyremaskiner i ditt varuhus

En kolsyremaskin kan man införskaffa i elektronikaffärer, men även i välsorterade varuhus som ICA samt COOP. Den kan kosta allt från några hundralappar till åtskilliga tusen men ofta är de billiga helt dugliga för hemmabruk. SodaStream är ett bra märke bland kolsyremaskiner.

En succé hos barnen!

Barnen blir ofta jätteglada över en kolsyremaskin och ger med lätthet upp sötsliskig läsk i utbyte mot sockerfritt, men smaksatt bordsvatten om det medför att de får vara med och tillverka bordsvattnet själv. En utbildande samt kul sak i köket!

Köp Aromhusets bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!
Date=Range
Date1=2016-06-15
Date2=2016-06-21