Aromhuset hjälper dig smaksätta ditt vatten

Aromhuset ger dig möjligheten att välja mellan 22 skilda smaker för kolsyrat vatten

Aromhuset är ett koncept framtaget inom det mångskiftande företaget Gert Strand AB. Konceptet erbjuder bordsvattenaromer för kolsyrat vatten och utbudet innehåller 22 unika smaker som går att mixa på många olika sätt. Aromhusets bordsvattenaromer är främst framtagna för att sätta smak på kolsyrat vatten utan att addera onödiga kemiska tillsatser och socker och är därför ultimata i de flesta möjliga tänkbara dieter. Därtill kan man experimentera med smakerna och smaksätta yoghurt, hemgjord glass, eller övrigt.

sodavatten

Aromhuset har 22 smaker för bordsvatten, 5 smaker för vispgrädde och 4 smaker för kaffe (plus ytterligare två i storpack). De flesta är de fullständigt fria från såväl socker som sötningsämnen vilket har gjort dem otroligt populära bland diabetiker, LCHF:are och lågkaloribantare – bland många andra.

Aromhusets bordsvattenaromer lämpar sig för alla

Aromhusets bordsvattenaromer är inte framtagna enbart för människor som följer någon speciell diet, utan är ett hälsosamt alternativ åt alla människor. Istället för saft, läsk och sockrig juice kan barnen nu hälla I sig en ”skojig” förfriskning utan negativa effekter på vare sig tänder som blodsocker och andra hälsoaspekter. Man får bubblorna, och man får smaken, men man besparas allt det dåliga som kolsyrade drycker normalt för med sig.

Investera i egen kolsyremaskin – för miljön!

Smaksatt, kolsyrat vatten finns självklart att handla klart från affären, märken som Ramlösa samt Loka säljer som aldrig förr! Denna gigantiska marknad av buteljerat vatten har negativa konsekvenser på såväl miljö som privatpersoners plånböcker. Per lite kostar buteljerat vatten flera gånger mer än kranvattnet hemma, därutöver är det inte lika nyttigt. Lägg därtill effekten som påverkar miljön med alla långväga transporter från fabrikerna till varuhusen, och det släpande av fulla och därpå tomma flaskor som individer får uthärda för att få hem sina kolsyrade drycker och sedan fullfölja sin uppgift som goda medborgare genom att panta flaskorna när de är tomma.

För att undgå stödja denna kedja, som kan verka överdriven bara för att man ska få tillgång till gott vatten hemma, så kan man köpa en egen kolsyremaskin. Dessa maskiner är idag oerhört bra och skänker samma sorts bubblor som man får i vattnet från affären. De kostar mellan 600 och några tusen kronor – slantar som raskt tjänas in om man konsumerar mycket kolsyrat vatten.

Ytterligare valmöjligheter ifall man själv smaksätter sitt kolsyrade vatten

Med en egen kolsyremaskin kan man kolsyra just så mycket vatten man vill, i samma stund som man ska hälla i sig det. Man kan smaksätta sina bubblor med Aromhusets bordsvattenaromer med den smak man är sugen på för stunden och man kan framställa egna smakkombinationer efter personligt omdöme. Olika familjemedlemmar måhända önskar ha olika smaker gällande sitt bordsvatten? Inga problem! En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer är så billig och liten att man med lätthet kan innehava åtskilliga stycken i hemmet – som passar alla familjemedlemmars smaker.

För bästa kolsyreeffekt ska det vatten man använder i kolsyremaskinen vara riktigt kallt då kolsyra håller bättre i låga temperaturer. Bordsvattenaromerna kan tillsättas antingen före eller efter att man kolsyrar vattnet, men bästa blandningseffekt fås om man smaksätter innan man placerar flaskan i kolsyremaskinen. I och med de flaskor som nyttjas i kolsyremaskiner är återförslutbara så är det bara att placera sin flaska med smaksatt, kolsyrat vatten i kylskåpet efter att alla har blivit serverade.