Aqvia läskmaskin skänker de bästa bubblorna

Aqvia kolsyremaskin är framtagen av Europas ledande gasleverantör Aga. Aga har hundraåriga anor och sina rötter här i Sverige. Aqvia är ett idé för kolsyrade drycker i hemmet, där man saluför allt från själva kolsyremaskinerna till gaspatronerna, aromer, essenser samt öviga tillbehör.

Aga är ett prestigefyllt företag som vill ge sina kunder det bästa på marknaden och när man tog fram Aqvia kolsyremaskin så var man grundlig med alla detaljer. För attraherande och tidstypisk form tog man hjälp av den erkända formskaparen Eva Lilja som redan jobbat med giganter som IKEA samt Alcro. Lilja skapade Aqvia Exclusive i minimalisktiskt, skandinavisk stämning. Materialen var rostfritt stål som specialbehandlats för att man skall slippa osmickrande fingeravtryck på kolsyremaskinens ytor, därtill plast. Eva Lilja gjorde fem varianter på Aqvia Exclusive, alla med varsin detaljfärg av bäckmörkt, brunt, orange, lime alternativt creme, detta för att alla hem skall få tillgång till en kolsyremaskin som matchar in i den övriga inredningen.

I flertal tester för kolsyremaskiner har Aqvia kolsyremaskin stått sig bäst, oftast i topp men om inte som nummer ett så alltid bland topp tre. Den största konkurrenten är klassikern Sodastream, men Wassermaxx är också ganska poppis. Stilmässigt vinner Aqvia lätt med sin sobra form samt både vad innefattar användarvänlighet samt själva kolsyran den producerar får den alltid goda bedömningar.

sodastreamer kolsyrat bubbelvatten smakerläskeblaskvichy vattenmineralvatten

Kolsyrade drycker är mer eftertraktade än någonsin. Antagligen är vi bortskämda, men de flesta av oss föredrar att inmundiga frsächt bubbelvatten före slätt. Detta märks framför allt på hurdan mycket bubbelvatten som säljs i handeln varje år. För varje år som håller så ökar försäljningen. De smaksatta, kolsyrade dryckerna är de som är på snabbast frammarsch, vi älskar den svaga, friska smaken av frukt alternativt bär i vårt bubbelvatten och oftast innebära dessa smaker inga extra kalorier vilket oxå är en stor favör idag när vi blir allt mer medvetna om vad vi stoppar i oss.

Dricka är självklart också populärt, men allt fler väljer sockerfria varianter. Med en egen Aqvia kolsyremaskin kan man göra sitt eget kolsyrade vatten och krydda fritt med antingen bordsvattenaromer eller läskessenser. Man kan till och med göra egen cider! Det finns flertal affärsverksamhet som säljer aromer, essenser samt koncentrat för kolsyrad dryck, bl a Stryk Aqvia, Aromhuset, Sodastream samt Sonjo – samt flera har sockerfria varianter.

När man själv kolsyrar samt smaksätter sitt vatten så sparar man en del pengar, särskilt på sikt. Kranvatten är mycket kap, för att inte berätta hur rent samt rent det är! Läskkoncentrat och bordsvattenaromer kostar lite, men inte tillnärmelsevis så mycket som färdigsmaksatta drycker gör. Själva kolsyremaskinen är förstås en aning av en penningplacering, men också de pengarna tjänar man snabbt in om man dricker mycket kolsyrad dryck.

När man köper en Aqvia kolsyremaskin så får man en kolsyrepatron på köpet. Denna räcker till ca 60 liter vatten samt när den tar slut lämnar man in den till sin återförsäljare samt handlar en ny. Aqvia kolsyremaskin hittar man i de flesta elektronikbutiker.