Aqvia Exclusive – en {kolsyremaskin|bubbelmaskin

Aqvia Exclusive heter den kolsyremaskin som med sin stilsäkra design revolutionerade kolsyremaskinsmarknaden när den lanserades år 2008. Aga ville alstra en kolsyremaskin som inte blott kolsyrar vatten effektivt, utan som också blir en snygg inredningsdetalj i de nordiska hemmen. Man tog assistans av den erkända designern Eva Lilja som designade samt färgsatte den exklusiva kolsyremaskinen Aqvia Exclusive i symtomatiskt smakfull, skandinavisk form med ädla, mjuka linjer och sober silverfärg. Designern valde oxå omsorgsfullt ut fem färger som fick dekorera kolsyremaskinerna – créme, brunt, svart, orange samt lime. Man ville att alla hem, oavsett färgtema samt andra preferenser skulle kunna hitta en kolsyremaskin från Aqvia som stämde

kolsyrat vatten smakersodastreamersodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Aqvia Exclusive blev snabbt poppis samt tre år efter introduktionen kom en ny form som fick namnet Aqvia Balance. I stora drag är dessa två kolsyremaskiner väldigt lika, men med avvikande färgsättning, Balance går i sobert vitt med svarta detaljer.

Aqvia Exclusive är enormt lätt att använda, man sätter i den tillhörande flaskan som man fyllt med kallt kranvatten och trycker på en knapp. På kortare tid än en minut har man läskande friskt kolsyrat vatten! Man kan ju också smaksätta sitt vatten om man föredrar det, alternativt mixa i läskkoncentrat för att göra läsk.

Det finns flera goda smaker att försöka samt annorlunda affärsverksamhet erbjuder annorlunda kombinationer. Aqvia gör sina egna ciderkoncentrat och vattenessenser samt Sodastream har ett ganska brett sortiment av läskkoncentrat. Man kan också försöka att mixa saftkoncentrat i sitt kolsyrade vatten, det blir näsan som läsk.

Ett annat affärsverksamhet som har specialiserat sig på smaker för kolsyrade drycker är Aromhuset. Man började med bordsvattenaromer samt har idag 20 olika smaker i den kategorin. Därjämte har man lanserat läskkoncentrat som idag innehåller 14 olika smaker, både sockrade samt sockerfria.

Vi dricker mer kolsyrade drycker än någonsin. Känslan som de små bubblorna skänker när man dricker är kittlande samt uppfriskande, det känns som att de renar mun samt anatomi på något fason, därjämte kan de ställa upp att smälta maten när man har ätit. Aldrig fordom har vi köpt så mycket Ramlösa, Vichy Nouveau, Coca-Cola samt Sprite som vi gör idag och dryckerna är ganska dyra om man tänker på att de faktiskt i själva verket blott innehåller vatten samt eventuella smakämnen.

Det renaste samt färskaste vattnet har vi i våra kranar, därjämte är kranvattnet enormt billigt i jämförelse med buteljerat vatten samt läsk. Har man en egen kolsyremaskin så sänker man dessa utgifter markant, då betalar man blott för kolsyrepatronen samt eventuella essenser.

Det är inte blott plånboken som blir frejdig av att man kolsyrar sitt eget vatten med en kolsyremaskin, det innebära oxå mindre miljöslitage då transporterna av buteljerade drycker minskar i frekvens med att folk kolsyrar sina egna drycker. Smakmässigt är det heller ingen skillnad.

Med en Aqvia Exclusive får man alltså en snygg inredningspryl som stilmässigt ligger rätt både i tiden samt på ett personligt plan, man får tillgång till färskt samt rent bubbelvatten när man vill samt kan dessutom göra sina egna läskedrycker. Därjämte slår man med en Aqvia Exclusive ett futtig, men viktigt, art för miljön.