Aga Aqvia kolsyrekoncept för alla

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett företag som levererar industrigaser till hela Europa, realitet är att företaget är framförallt i Europa på exakt detta. Som varumärke har Aga existerat i över ett århundrade och än idag ligger Aga främst vad gäller både utveckling och sändning. Aga levererar gas till en lång rad idé – allt från industritvätt till kylning, uppvärming och laboratorier. Gas är användbart på flera flat och i hemmet finns det mestadels representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen eller i terassvärmaren.

sodastreamer kolsyrat mineralvatten smakerläskeblaskvichy vattenmineralvatten

Kolsyrat vatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler provar uppnå en så vettig hälsa som möjligt. Vi skall dricka rikligt med vatten för att hålla våra kroppar och dess funktioner i bra beskaffenhet, men standard kranvatten blir snabbt tråkigt. För att göra inmundiga lite roligare tillsätter vi bubblor och kanske en aning smak, Ramlösa och Vichy Nouveau har aldrig sålt så bra som nu!

Buteljerat vatten med bubblor samt smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det egentligen bara är vatten med en aning gas och smak i. Vatten har vi ju näst bredvid avgiftsfri i våra kranar! Därjämte är svenskt kranvatten oerhört rent och nyttigt, till samt med i jämförelse med flaskvatten från «naturliga källor».

För att undfly kånka tunga flaskor vatten från affären kan man addera bubblorna hemma istället, allt man ska är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en verkningsfull och smakfull kolsyremaskin som både ser snygg ut i köket och ger ens goda, förädla, purfärska kranvatten absolut så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 och är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverka såklart inte bara kolsyremaskinerna, utan även gaspatroner, vattenflaskor och smaker som man kan använda som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns ett par annorlunda modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som dyker upp i fyra annorlunda kulörer för att varje hem ska få en kolsyremaskin som matchar in ihop med övrig inredning. Stålet är behandlat för att man ska undfly fula fingeravtryck samt modellen är framtagen för att passa på både diskbänk samt bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har lite annan färgsättning. Alla komplement till de olika modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte blott snällt mot plånboken och ryggen, utan innebära också ett ganska stort slag för miljön. Vattentransporterna bidrar till en märkbar fraktion alla koldioxidutsläpp samt räknar man därjämte in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Stryk Aqvia kan man tillverka både kolsyrat mineralvatten, smaksatt, kolsyrat mineralvatten samt läsk med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter bubbelvatten och går att anskaffa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat samt cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna samt andra sorter är goda att ha i sitt kolsyrade vatten. Vill man ha kalorifri smaksättning så kan man kolla in Aromhusets urval som innehåller 20 olika smaker.

Aga Aqvia är inte bara snygg, miljövänlig samt bestämd, utan också enormt lätt att begagna. Med ett enkelt knapptryck på Aga Aqvia får man en massa härliga bubblor i sitt kranvatten!