Aga Aqvia Exclusive är den snyggaste kolsyremaskinen

Aga Aqvia Exclusive är en kolsyremaskin med skärpa på effektivitet och design. Vi intresserar oss mer samt mer för design och inredning och vill beredvilligt att våra köksprylar ska vara minst lika snygga att betrakta som enkla att använda. Detta har Aga lagt mycket vikt vid när man tog fram Aga Aqvia Exlusive.

Det var år 2008 som Aga Aqvia Exclusive lanserades samt idag är det en av de mest omtyckta kolsyremaskinerna på marknaden. Ã…r 2011 släppte man Exclusives efterföljare som har en en aning annorlunda design, men fortfarande samma enkla hantering.

smaksatt vattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Aga är ett svensk affärsverksamhet med anor från begynnelsen av 1900-talet. Det är ett affärsverksamhet som specialiserat sej på gas och gasleveranser till allt från industri till privat bruk. Gas används i långt större utsträckning än man kanske antar och i hemmet finns det flertal användningsområden för exakt gas, t ex gasolgrill och balkonguppvärmning.

Gas är vad som används för att kolsyra dryck samt med en egen kolsyremaskin som t ex Aga Aqvia Exclusive behövs gas. När man köper en ny kolsyremaskin så får man i vanligtvis gas på köpet, men när den tar slut så kan man byta alternativt fylla på den gamla patronen mot en ny hos närmaste återförsäljare, givetvis kostar det lite, men inte lika mycket som att ideligen anskaffa en ny gaspatron.

När man skulle formge Aga Aqvia Exclusive så tog man hjälp av den välkända färgexperten och designern Eva Lilja, för att ta fram de fem unika kulörer som klär Aga Aqvia Exclusives kolsyremaskiner. Färgerna är crème, lime, brunt, orange och svart, för att alla skall kunna finna en smakfull kolsyremaskin som matchar sitt kök. Apparaten är i rostfritt stål som har behandlats så att inga fingeravtryck fastnar. Eva Lilja är en välkänd formgivare som bland övrigt har arbetat för IKEA samt Alcro.

Man ville göra en snygg kolsyremaskin i anrik, stilren, Skandinavisk form och det lyckades man enormt bra med. Maskinerna har designat i Sverige och framställs oxå här, det är svenska kvalitetsprodukter som man kan få tag på i Norden och Estland.

När man ska kolsyra sitt vatten så fyller man den avsedda flaskan med kyligt vatten från kranen, spänner fast den i sin kolsyremaskin och trycker på knappen. En gång räcker, men vill man ha riktigt mycket kolsyra så kan mantrycka två gånger.

Att kolsyra sitt eget vatten är bäst ur många perspektiv. Dels är det i längden billigare samt dels slipper man bära hem en mängd vatten från affären hela tiden, men den största tjänste gör man ändå mot miljön igenom att välja dän vatten som transporteras i stora lastbilar.

Om man diggar kryddad vatten eller läsk så fungerar Aga Aqvia briljant även för detta, man kan köpa smaker, sötningsmedel, läskkoncentrat m. m. från en mängd olika affärsverksamhet. Aqvias egna smaker är goda, typ Aromhusets smaker för bordsvatten och dricka.

Aga Aqvia Exclusive är både stilmässigt och användarmässigt i toppklass!