Tidernas chans att beställa riktigt fina hundartiklar jättebilligt

I webbutiken allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. Priserna är mycket låga, under inköpspris, för de flesta produkterna.

allt-fraktfritt har växt ur lokalerna och måste på något sätt få mer plats. Något sortiment behöver säljas ut för att alla varor skall få utrymme och man skall kunna plocka och sända produkter rationellt.

Lagret är så proppfyllt att det är besvärligt att plocka och packa, förvaringsbyggnad, vind och totalt 7 sjöcontianers är fyllda till bristningsgränsen. Sortimentet måste minskas om det skall gå att plocka och packa rationellt.

hundkoppel

I det tysta pågår därför en utförsäljning, priserna är kraftigt nedsatta.

Det är inte vilket utbud som helst, förmodligen är det de i särklass bästa produkterna som finns att köpa i Sverige.

Sprengers sortiment hundhalsband och halkedjor. Produkterna från Tyska Sprenger är världsledande och kostar vanligen flera hundra kronor. Här finns de att köpa under inköpspris – ett råd till dig som har zoobutik.

KingHounds sortiment av koppel av olika slag och deras jättesortiment halsvand och halskedjor. KingHound är varumärket som ger mest för pengarna – och det redan innan dessa reapriser. Trots det här jättehög kvalite, mässingshalsband är av massiv mässing, inte ens Sprenger har detta.
Ett jättesortiment halsband och halskedjor. Makalöst billiga priser, man har svårt att tro sina ögon.

Kenjan of Denmark hundkoppel. Världens sannolikt bästa läderkoppel. Oerhört strongt överfettat oxläder 5-6 mm tjockt. Koppel som står sig i 100 år.

För skyddshundträning finns skilda sorters speciallinor. Munkorgar för träning och tävling av skydds- och tjänstehundar.

Även vanliga munkorgar i rejält sortiment. För närmast samtliga raser, i alla fall innan de börjar ta slut. Att ha en egen munkorg till hunden är en stor fördel.

Hundleksaker och bitleksaker. Vattenskålar i stort sortiment, liksom matskålar. Spårselar och hetsselar för skyddshundträning.

Dog Security spårlinor, koppel och andra svensktillverkade varor av yrkeskvalitet. Plastbelagda massiva spårlinor 7 mm och 4 mm med en kärna i centrum. Sådana spårlinor rinner rakt igenom gran och kvistar i skogen, fastnar inte.

Träningsutrustning och apporter finns i mängder.

Så just nu kan man beställa riktigt bra hundartiklar billigt. Att så prima varor finns i samma shop är minst sagt sällsynt. Att de därnäst slumpas bort till kanonpriser är kanske både första och sista gången.

Så just nu är det läge att spana in in hundartiklar på allt-fraktfritt. Mycket prima hundgrejor jättebilligt.