Mycket bra glukosamintabletter till att hantera artros kan man numera handla på nätet

Numera måste vi inte godta artros som ett nödvändigt ont med tilltagande ålder. Det är numera känt att man kan lindra symptomen av artros med glukosamin och slippa ont i leder och annat som beror på artros. Tidigare var apoteket det enda ställe man kunde hitta bra glukosamintabletter på.

Är det faktiskt så att apotekens glukosamintabletter inte fungerar?

Tyvärr är det många som insett att de glukosamintabletter som finns på apoteken inte alls ger den önskade effekten. Den dystra hemligheten är läkemedelsindustrin klassat detta kosttillskott som läkemedel och detta har gett apoteken monopol.

Att detta monopol har gett skyhöga priser på en produkt som egentligen inte kostar så mycket.

Det finns många underlag från studier som visar att bästa effekten uppnås vid 1500 mg (1,5 gram) per dag. Detta resultat gäller generellt oavsett om det är knän, fingrar eller andra kroppsdelar. Handlar man Artrox glukosamin på apoteket får man trots vad dessa studier visar bara 625 mg per tablett.

Apotekens rekomendation är max 2 tabletter per dag vilket alltså inte kan ge den effekt man söker. Hur kan man lösa detta ? glukosaminpiller för djur har inga restriktioner. Det finns ju både pulver och tabletter i hälsokosthandeln men här rör det sig om produkter med lägre kvalitet som är tänkta för djur. Det finns en bättre lösning, online…

Med tanke på allting vi sagt tidigare kan man finna glukosamin i tablettform på internet

GlukoPlus är ett välrenommerat fabrikat från Gelest AB. Bakom detta märke, GlukoPlus, döljer sig glukosamin av mycket hög kvalitet som är avsett för människor. Det är exakt samma produkt som företaget säljer I Storbrittanien som kosttillskott.

Fast numera finns glukosamin både som pulver och tabletter att handla här i Sverige från allt-fraktfritt och prisad. Etiketten säger häst eller hund men innehållet är alltså samma fina glukosamin som man som människa kan ha stor användning av.

Så om du söker glukosamin till rätt pris med bäst kvalitet är detta det bästa sätttet. Dessutom så är det ju säkert att beställa från en svensk butik från nätet som håller sig till svenska regler om handel.

Nödvändigt med en helhetsbehandling mot artrosen för att kunna må bättre

Cirka tre veckor är den tid det tar förglukosaminet att börja verka. Så lång tid tar det innan din kropp örjar producera smörjmedel till dina leder. Då minskar eller försvinner smärtan. Reklamen säger: hjälper inom 3 veckor.

Trots en väl utförd glukosaminbehandling kanske man får konstatera att värken inte är helt borta. För att få riktigt god effekt så är det viktigt att man får en heltäckande behandling och att man även stärker kroppen med rätt typ av gymnastik.

En sjukgymnast kan visa de övningar som kan vara lämpliga att träna själv på i hemmet. Det finns många som blivit hjälpta av Yoga. Om man klarar det så kan en kortare promenad minska värken.

Kanske är den livsstil man har inte är den allra bästa för att minska eller slippa värken helt. Redan i 40årsåldern kan kroppens leder börja göra ont eftersom produktionen av smörjmedel har minskat.