Kolloidalt Silver är en produkt som decinficerar och renar dricksvatten.

Kolloidalt Silver innehåller silverjoner samt silverpartiklar

Kolloidalt Silver har sålts som kosttillskott sedan 2001, men från och med 2010 fick den en förändrad EU-klassifikation, nämligen ”Desinfektionsmedel för dricksvatten”.

Dosering Kolloidalt Silver:
Mixa två tsk. per liter dricksvatten du önskar desinficera. Rör om om och låt stå en kvart.

Vad är då kolloidalt silver?

Det är fråga om en produkt som innehåller mikroskopiska silverjoner som svävar i vatten.
Kolloidalt silver innehåller allmänt 10 ppm silver, som motsvarar 0,01 gram per liter. Produkten används för rening av vatten.

Fungerar det som kosttillskott?
Det är ett kosttillskott i många länder och även inom EU. Men inte nu längre, trots att den etablerade “Läkemedelsvärlden” tvingats erkänna preparat efter preparat från hälsokostsidan.

Tyvärr är kollodialt silver ett hot mot läkemedelsbranchen – de kan inte patentera den samt sälja för 100 eller 1000 gånger tillverkningspriset. Så man önskar hava dän det och innehar nära nog lyckats.

Det finns dock en enorm chans. BBC har publicerat en video där man i forskning kombinerade kolloidalt silver med antibiotika mot antibiotikaresistenta bakterier. Med utsökt konklusion.
Läkemedelsbranchen kan helt enklet bli tvungen att själva begagna kolloidalts silver. kolloidalt silver mot acne Då blir det totalt plötsligt ofarligt igen…

Alternativt så går det med Glukosamin, ett kosttillskott som alla vet funkar. Ett läkemedelsbolag registrerade det som läkemedel – då fick det inte säljas som kosttillskott längre.