Hur använder män och kvinnor sig av msm pulver i ansiktet?

Har du ställt dej frågan hur du kan få en finare hy? Det här är det många som undrar och det är klart att det finns många olika saker som kommer att påverka hur du ser ut i ansiktet. Den som lider av hudsjukdomar kan behöva yrkesmässig hjälp men om det mest är så att du alltemellanåt får finnig hud alternativt att du har fläckiga partier som du vill behandla så kan msm pulver i ansiktet vara en lösning. Man kan samtidigt ta lite msm som svavel kosttillskott och även processa inifrån.

Msm pulver i ansiktet

Det är minsann så att man kan erhålla grann hud via att använda sig av msm pulver i ansiktet. Detta är ett pulver som består av ren biologisk svavel som kan läka uppretad hy, minska ärr från akne och dessutom mildra inflammation. Och det är inte komplicerat att behandla själv med msm pulver som man köper på burk online från till exempel allt-fraktfritt.se, CDON alternativt Tradera därför att efteråt blanda med vatten eller med salva.

MSM pulver Metylsulfonylmetan kosttillskott på allt-fraktfritt.seMSM pulver hälsokost från allt-fraktfritt.se i bra kosttillskottburkPremium kvalitet MSM Metylsulfonylmetan pulver

En msm mask för ansiktet

Du kan komma igång med att frambringa en ansiktsmask som består av svavelpulver. Blanda ungefär 2 skedar mirakelpulver med 1 sked aloe vera, 1 sked honung samt 1 sked kefir. Blanda och låt masken svälla till. Ge detta åtminstone 30 minuter så att msm pulvret löses upp redigt. På denna länk kommer ytterligare data: kosttillskottmsm kosttillskott

Den här masken ger många fördelar. Frånsett att du får en botande effekt så kommer pulvret på ett skonsamt sätt skrapa bort död hud vilket även bidrar till fin hy. Du kan nyttja samma mask vid flera tillfällen för den håller upp till två veckors tid i kylskåpet!

Punktbehandling

Emellanåt så har man ju helt okej hud men så dyker det upp en bångstyrig finne mitt på näsen alternativt kinden. I detta läget så kan man punkt-behandla med msm. Blanda ett kryddmått med en aning vatten och blanda redigt så att det blir till en smet som du därefter kan dutta på. Det här kan upprepas åtskilliga gånger och du bör se effekt relativt snart.

Ansiktsvatten

Varför betala dyrt för franska märken som bedyrar att deras ansiktsvatten ger bättre hud därför att det är så naturligt. Organiskt svavel är så naturligt som det kan bli och du kan lätt frambringa ditt eget ansiktsvatten genom att blanda en sked svavel msm med vatten och sedan hälla detta på flaska.

Viktigt att tänka på

Det kan vara bra att värma upp en mask alternativt vatten som man använder för att processa huden med. När msm behandlingen är varm så kan det vara lättare för huden att ta upp svavlet. Dessutom så ska du jämt se till att området som ska behandlas är rent och att dina händer är rena innan du börjar mixa och behandla.

Man bör även låta svavelpulvret ha kontakt med huden i minst fem minuters tid och gärna upp till en halvtimmes tid för att detta ska skänka verkan.

Metylsulfonylmetan utvärtes

Förutom att du kan få finare och renare hy med msm pulver så kan det här vara något som hjälper dig med andra problem. Vid solbränna så kan en msm blandning skänka lindring och därutöver så kan man behandla svullnader och värk utvärtes med detta pulver.

Ett gott råd kan vara att tillägga lite pulver till den produkt som du ändå använder för att behandla din hud med. Blanda inte direkt i burken utan bara i den kräm alternativt gel som du tar för en engångsbehandling!

Med bara en lite mängd pulver kan man fort få bukt på stelhehet, träningsvärk samt muskelinflammationer..