Går det att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus?

En pandemi har vänt upp och ner på världen och nu är det många som vill lära sig mer om virusskydd. England och Sverige har försökt att hantera coronaspridningen på ett likartat sätt. Det betyder att svenskar, kanske mer än andra, måste jobba både med bättre immunförsvar och desinfektion mot coronavirus.

Det finns sätt som vi kan döda coronavirus på

Många läkare tror att alla i samhället kommer att få corona i olika utsträckning. De flesta kan vara sjuka. Även barn kan smittas av det nya viruset.

Du måste vara smart om du vill slippa coronavirus. Torka av ytor, så kallad ytdesinfektion. Du behöver inte nödvändigtvis köpa handsprit utan det räcker oftast med tvål och vatten.

Vissa tror att handsprit är det bästa. Influensavirus, vinterkräksjukan och förkylningsvirus överlever en spritning. Spritningen dödar däremot hudens naturliga skydd mot virus så efter spritningen har dessa virus fritt fram.

Då blir man dubbelt drabbad när man väl för en virussjukdom. Då är det bättre om du använder alkoholfri handdesinfektion.

Tvål som är bakteriedödande eliminerar viruset snabbt. Se till att du gör på samma sätt när du är hemma. Var ett föredöme i jakten på ett bra virusskydd. Det är viktigt att köpa rätt tvål. Handsprit är inte med på topplistan över coronavirus dödande medel!

Du kan få ett bättre immunförsvar mot coronavirus genom några enkla steg.

Det går faktiskt att göra en hel del med immunförsvaret. Det finns ingen anledning att drabbas av panik. Det är allmänt känt att stress och nedstämdhet kan ha en dålig inverkan på vårt immunförsvar.

Tänk positivt så får du ett bättre immunförsvar. Tänk också på vad du äter. Det är saker som kan hjälpa dig att förbli frisk.

Det är särskilt viktigt med vitamin C. Det är lätt att vara efterklok, oftast kommer man på att man skulle ha tagit vitaminen för sent. Om man har möjlighet så kan man köpa ester-C tabletter. Många glömmer att ett bättre immunförsvar även hjälper mot andra virussjukdomar utöver coronavirus.

De hälsokostkunniga brukar ta kolloidalt silver 15 ml morgon och kväll enligt doktor Annika Dahlkvist tips. Man kan även spraya det på frukt. IONplus står sig väl i branschen.

Om du vill ha rena ytor så kan du använda dig av ytdesinfektion

Det går också att använda smart ytdesinfektion mot bakterier och virus. Om du köper antibakteriell spray så kan du spraya på alla ytor som du har hemma. Ta med dig samma spray till jobbet och skydda dig med den där.

Det sägs att coronavirus kan leva på ytor som plast under tre dagars tid. Kanske är det därför som många väljer att ställa ut föremål av plast i tre dagar. En bakteriedödande spray förkortar tiden som viruset kan leva, även på plast.

Det viktigaste är att du är noga med hygienen. Stoppa Coronaviruset I kombination med en bra livsstil där du får ett bättre immunförsvar kan det bli mycket svårt för coronaviruset att någonsin nå dig. Du kan ta kontroll över tillvaron genom att vidta rätt åtgärder vid rätt tidpunkt!

Under pandemin har flaskor sålt slut i hela europa, råvaror till desinfektion är slut osv. Det kan vara mycket svårt att få tag på ytdesinfektion eller andra rengöringsmedel. Många nätbutiker drar ett stort lass just nu.Prisad.se och köpapris.se har ofta bra produkter.se.