Du vet väl handtvål är en bra form av handtvätt?

Det har knappast undgått någon att det är viktigt att tvätta händerna. En bra handtvål ger dig ett bra virusskydd. Den rådande situationen har medfört att allt fler använder handtvätt.

Många tror att handsprit är tillräckligt.

När coronaviruset satte skräck i hela Europa var det många svenskar som började köpa en massa handsprit. Många apotek sålde slut på handsprit. Men faktum är att handspriten kanske inte alls fungerar.

Oftast hjälper inte ens handsprit mot en förkylning. Sikta på att bruka en bra handtvätt istället. Det är ingen ny information precis.

Slipp få influensa genom att använda rätt handtvål på rätt sätt

Handtvål

Den antibakteriella tvålen kan döda de flesta smittor. En antiseptisk tvål måste inte innehålla alkohol som kan ha skadlig effekt. Om du har känslig hy har du ännu större anledning att använda bakteriedödande tvål. Många väljer att köpa Smittstopp handtvål.

Nu när coronaviruset härjar måste du bruka handtvätt. Det gäller att få en god desinfektion, tvätta därför händerna i minst 20 sekunder med en tvål av god kvalitet. Skölj sedan händerna.

Nu måste du tvätta händerna mer frekvent. Ta för vana att använda handtvål efter varje toalettbesök. Det är viktigt att tvätta händerna direkt när man kommer hem. Det kan vara klokt att ha tvål för handdesinfektion både i badrum och i köket. Då blir det lättare att komma ihåg.

Det är lättare än du tror att få smittan!

Det är viktigt att försöka att besvara den frågan när man ska välja desificeringsmetod. sterilisering Du måste tänka utanför handtvål boxen.

Tänk också på att använda bakteriedödande medel. Många tänker inte på att det kan vara lika betydelsefullt som handdesinfektionsmedel. Har du provat den bakteriedödande sprayen?

Försök att interagera med andra. Tänk på att du kan bli sjuk om du umgås med andra som är sjuk. Då kommer en bra handtvål väl till pass, använd det som din dagliga handtvätt.

Vi måste göra vad vi kan

Om vi har en handtvål hemma som inte används så faller hela rutinen för handtvätt. Därför är det bra att se till att alla badrum och kök har gott om både tvål och antibakteriell spray. Både hemma och på arbetsplatser.