Blek håret effektivt med askorbinsyra

Har du hört talas om askorbinsyra I kombination med schampo för hårblekning? Men funkar det minsann att bleka på detta sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, men det är angeläget att förstå att man ej får samma utfall som med en kemisk blekning.

l

Mildare blekning för hår som man måste vara lite återhållsam med

Om det är så att du ofta bleker ditt hår och färgar det i annorlunda färger så vet du att detta sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret återhämta sig men om man samtidigt verkligen känner för att bleka en aning så kan man ju askorbinsyra köpa för att på ett väldigt milt sätt skifta på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter absolut inte på håret som helt vanliga färgningsmedel gör. Så även ifall det låter en aning galet att bleka håret med c vitamin så kan det rentav vara en bra sak att utföra då man vill undvika onödigt slitage.

När blekt hår får en grön ton

Det kan faktiskt kännas ledsamt då håret som man just har blekt börjar se grönt ut. Det här kan bero på lite olika saker. Om man exempelvis badar i klorvatten så kan detta resultera I att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyrapulver. Genom att bleka med medlet så får man tillbaka den kulör som man ville ha på ett enkelt och naturligt sätt.

C-vitamin är bra för så massor skilda saker

Men det är inte bara håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju i praktiken är detsamma som c vitamin. Med c vitamin mat så mår man bra.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är framförallt utmärkt för immunförsvaret och det är således som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att bringa från denna smarta produkt…

Vacker hud är något som många drömmer om

Man kan rentav behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Om du handlar en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och blanda med vatten för att därpå badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm samt smink. Det här kan giva en fantastisk effekt med frisk hy som utstrålar hälsa.

Köp alltid livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.se) om askorbinsyran ska användas invärtes samt utvärtes, även till håret.

Man kan således askorbinsyra köpa av många olika anledningar. Med en lite burk därhemma så får man många olika användningsområden. Håret håller korrekt nyans och förblir starkt och vackert, ansiktet får en helt ny glans och så kan man ju göra rent i hemmet med syran och hålla sig välmående genom att inta den, det är c vitamin. Det här är minsann en produkt som man behöver i varje hem. vitaminer för håret.

Ett litet råd är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för ålderstigen. Om du ser att den har blivit gulaktig så är det endast att slänga påsen eller burken och införskaffa nytt. Det här här för övrigt sannerligen ingen dyr produkt.