Med AROMOLJA får du en god doft hemmavid.

Det är lätt att med enkla medel som aromatiska oljor få ett hem att kännas mycket trivsammare och välkomnande. Man kan använda AROMOLJA på många olika sätt. Massageterapeuter använder ibland ETERISKA OLJOR för att ge massage som ett fantastiskt skönt sätt att ge aromterapi. Men doftolja är inte bara till för näsan, man kan nämligen använda aromoljor för att sätta smak på drycker som kaffe.

essentiell

Det finns hundratals olika AROMOLJOR och ETERISKA OLJOR med helt olika dofter.

Då gäller det i första hand att hitta de oljor vars dofter passar dig. En del tycker att mandarinolja och limeolja är så fräscha medan vissa finner att dessa är alldeles för fruktiga. Däremot är de flesta överens att Pepparmintsolja och Eukaluptysolja är friska och till och med ger lite kyla.

Prova ut vilka dofter som passar dig och snåla inte på att utnyttja dem. Skaffa några doftkrus med ljus så kan du börja experimentera med olika oljor som gör dig avslappad och på gott humör. I webbutiker som allt-fraktifritt så finner man många olika dofter och det är lätt att skaffa de som man gillar bäst och är nyfiken på.

Anpassa dofterna till gällande väderlek. Under vintern så är tända ljus mysigt och det passar bra med ljusen som avger god doft och värme. Det som passar bäst på vinter kanske inte passar alls på varma sommarkvällar.

Det är som sagt fritt fram att experimentera med både dofter och smak, en munspray blandad av vatten och några droppas pepparmintolja kan vara en idé. Skaka ordentligt så att oljan blandas med vattnet. Blanda i fler oljor för ännu med smak, det blir nästan som halstabletter eller godis, jättegod och frisk andredräkt och halslindring.

En kul grej för att aktivera familjen och så att alla är överens kan vara att prova olika dofter tillsammans. Inte bara väldoftande, AROMOLJA bakom öronen och längst halsens hårlinje sägs hålla lössen borta. Detta beror på att de små blodsugarna inte står ut med doften som vi människor upplever som mycket positiv.

Prova att smaksätta kolsyrat vatten och kaffe.

Trött på ditt gamla vanliga kaffe? Prova att ge det en ny fräsch smak med en droppe aromolja. Du kommer upptäcka hur skoj det kan vara att ge ditt tråkiga kaffe en knuff med lite olika aromoljor.

Oavsett vilken typ av kaffe du brukar göra, kan en droppe aromolja ge en ny smak varje dag. En droppe eukalyptusolja i kaffemuggen ger dig en doft av himmelen. Din egen bröstkaramellsmak skapar du genom att tillsätta en droppe stjärnanisolja. Vi måste påpeka det igen, det finns absolut inga gränser vilka smaker du kan trolla fram med olika aromoljor. Närmare gratis än så här kan du knappast komma.

Det här kan man göra på morgonen eller kanske på eftermiddagen på jobbet då man behöver lite mer energi och något som får en att bli på riktigt gott humör. Olika aromoljor kan inte bara ge en frisk fräsch smak till kaffe och kolsyrat vatten, de bjuder på en frisk andedräkt också.

Du vet antagligen vilken typ av smak du tycker om men här är det inte så dumt att våga lite mer. Om du anser att en ny blandning blev misslyckad – det gör ingenting. Om du ser till priset kostar aromolja nästan ingenting per droppe. Det är inte enbart olika oljor som är favoriter i din familj, tänk på att ni ska kunna blanda och upptäcka nya smaker.