Lite kaffesirap I kaffet gör susen

Det kan vara tröttsamt att hela tiden dricka kaffet på samma sätt. Det här särskilt ifall man dricker flera koppar om dagen. För att piffa upp smaken och få en udda dryck så kan man använda sig av kaffesirap som skänker smaksatt kaffe. Mitt på dagen så kan hända man inte kan mixa whiskey i kaffet och det möjligtvis heller ej passar att hälla på med grädde. Då kan en arom med Irish Cream smak bli den perfekta lösningen!

vanilj

Häll på med kaffesirap därför att få en kopp kaffe du blir riktigt upprymd av

Man blir upprymd av att intaga smaksatt kaffe för det är lite annorlunda. Med sockerfria smakessenser för kaffe så behöver man ej ängslas för att det här på något sätt skulle vara en fara för vikten. Man kan hända faktiskt kan slopa sockret om man får en aning mer smak på kaffet och då blir det ju nyttigare.

Men man kan ej säga att kaffesirapen i första hand är till för att gå ned i vikt. Tanken är snarare att det ska bli roligare att intaga kaffet. Från Aromhuset så får man otaliga skilda sockerfria smaker så det är lätt att hitta den smak som man tycker bäst om. Det här är kaffearomer som man enkelt kan beställa online och få hem i brevlådan.

Drick smaksatt kaffe på jobbet och inte bara hemma

Kaffe med smak är inte något som man enbart kan njuta av hemma. Man kan ju enkelt ta med sig smakessenser till jobbet och hälla på en skvätt då man brygger kaffe. Man får dock vara beredd på att medarbetare kommer att vilja smaka och det här kan leda till aromen fort är slut varefter man får beställa nytt.

De aromer som man använder därför att smaksätta kaffet är hushållsaromer som man kan använda till annat. Man kan exempelvis smaksätta vispgrädde med samma typ av arom. Det blir ju kanongott att servera en kaka som har dekorerats med smaksatt grädde med kaffe som har smaksatts på samma vis.

Hitta de smaker som du tycker bäst om för bättre kaffe

En del kanhända rynkar på näsan då de ser melon som smak till kaffet och visst, det här är möjligtvis en aning väl innovativt. Läs mera här. Det som är bra med kaffesirap och aromer är att de kommer med skilda smak. Du kan beställa det som du med säkerhet vet att du kommer att tycka om tillsammans med något som verkar intressant.

Den här typen av aromer kostar föga så även ifall du drar en nitlott så är det ej så mycket att grubbla på. Du kan ju använda smaken som icke fungerade till kaffet till annat som till exempel till vispgrädde, te, filmjölk, youghurt samt bakverk.

Vill du prova något avvikande med oerhört mycket smak så prova eterisk olja på droppflaska. En enda droppe – flaskan räcker länge, länge. Stjärnanisolja smakar som Kungen av Danmark karameller, en spännade arom i kaffe och hemlagat godis. Outspädd eterisk olja finns på allt-fraktfritt.se.

Om du ännu icke har börjat testa med smak på kaffet så är det hög tid att du gör det. Melon till frukost, hasselnöt innan lunch, och så choklad till eftermiddagsfikan. Det blir extra gott och spännande att intaga kaffe med smaksättning.