Varför behöver jag ha en valphage?

Jag är i bostaden ständigt och valpen kan vara med mig?

Detta är en riktigt bra be om något, följ jag medans jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som nyttjas på rätt sätt, kan vara en livräddare för valpar samt kan också ger dig lugn att kunna att din puppy är på ett säkert ställe, när du är inte tillgänglig eller borta! Hämtat från: valphagar.se.

Ett utav de långa svaren – samt detta kan verka ta vägen en del runt, men läs följande skrift noga – detta är jätteviktigt när man föder upp en liten hundvalp eller flera.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter samt bakom är också ett litet antal utav de sorgliga historier några andra valpägare har delat med jag under åren.

För att framgångsrikt ta opp en liten puppy till en kry vuxen, behöver du undvika att din hundvalp får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som möjligt.

Du kanske ej kan avstyra samtliga hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första hundvalp och man provar bilda dej skillnaden mellan en liten hundvalp och en större – men jag tror verkligen att det är viktigt att du har så få perider med litet blodsockerepisoder som genomförbart.

En valphage stöder dig att uppnå detta.

Om du inte är bekanting med hypoglykemi hos valpar, bara för att sammanfatta – liten mängd sockret i blodet händer när dina valpars “kaloriintag inte kan hålla jämna kliv med sin kaloriförbrukning”.

Bristfällig kvalitet på föda, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att äta, för mycket fysisk aktivitet, springer, leker och studsar överallt istället för att spendera en del av sin dag i en valphage nära dej, ej nog rast samt sömn, mycket av kinkighet alternativt gråt för att de är ensamma, frossa när det är kyligt alternativt flämtande när det är varmt – allt avlägsnar välbehövlig handlingskraft från den lilla anatomin.

Ditt arbete under de första månaderna är att se till att frågor som dessa inte blir till några bekymmer alls.

Detta är en utav anledningarna till att valpar ej är lämpliga allmän, och hurså det är viktigt att man söker dig den tid man är villig att investera, samt den behandling och handledning du är villig att ge din valp varje dag utav ditt liv!

Före du tillverkar beslutet att köpa alternativt ta hem en!

Så nu att replikera din fråga oerfaren – hurså behöver du en valphage alternativt liknande fristad för din hundvalp?

Alldenstund en valphage skänker allt det nödvändig ovan:

En säker plats, vari din lilla hundvalp kan vara säker även utan kontroll.

Utan från skador samt olyckor, och där det inte kommer att hamna i trånga utrymmen där den inte borde vara i, när man inte ser.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan fundera sej – alla skrymslen samt vrår man antar att de ej kunde anlända in – gissa åter – de kan och ges de möjlighet, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var du än är, när du tillverkar dina vanliga sysslor samt ännu vara i en bestämd ett klimat.

Du kan famna, kela samt tycka mycket om den, man önskar bara ej chansa att man trampar på den, springer ut eller gömmer sig.

Och förresten – valpar känner till aldrig själva när de skall sluta i god tid!

Valpar kan busa tills de somnar, glömmer att inta eller inmundiga, och efter att braka en timma eller två efteråt.

En hundvalp kan hänga och vara med dej – bara ej hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, ska du behandla det som en mänskligt baby med dieter schema / vila / kinesa perioder, och sedan det att den nått den åldern – ska man ännu bearbeta det med stor aktsamhet när det innefattar storleksbegränsningar, kolhydrater nivåer och säkerhet.

Detta var en del kort om hurså man ska en valphage till din nya familjemedlem, men det är många fler orsaker varför det är bäst med en ordentlig valphage, bland andra när man önskar att din valp alltid ska känna sig trygg och när du ska träna din hundvalp att bliva rumsren – men det är att annat kapitel.