Broddar till skor eliminerar risken att trilla på isfläckar

När det är glatt samt osäkert ute på vägarna så är broddar till skor en billig olycksförsäkring. Med isbroddar under skorna innehar man ett mycket fixerad samt säkert fattning med fötterna, även när det är riktigt halt.

Sverige innehar långa vintrar samt gatorna är ganska osäkra under förhållandevis lång tid var år. Massor utav människor halkar ute samt skadar sig hyfsat att de måste söka läkarvård. Akutmottagningar runt omkring i landet tar varje vinter gentemot 15000 kvinns och 10000 män som till effekt utav en halkningsolycka behöver vård.

Till skillnad från vad man kanske kan tro så är hälften utav samtliga de halkfall som rapporteras personer på under 30 år gamla. Det är inte som man antagligen föreställer sig, att gamla individer med bristfällig balans och osäkert allmäntillstånd är de som halkar mest. Tvärtom så har dessa oftast allaredan vidtagit de åtgärder som krävs, mer stöd i form av rollator och ej sällan just skor med broddar. Yngre folk hastar istället fram för att hinna emellan samtliga åtaganden. Man räknar inte med att dratta på en isfläck men det krävs absolut inte särskilt mycket för att det ska hända. En bruten handled är sedan något som både smärtar samt gör ens liv onödigt komplicerat.

Broddar till löparskor kan vara absolut samma art utav broddar som man väljer att begagna till vardagligt användning, de skall vara rejäla och dölja hela fotsulan för att tåla att springas med. Mestadels innehar isbroddar till skor ett par till fyra metallpiggar under hälen och fyra till sex piggar under framfoten.

Sedan finns det broddar som är avsedda för lite mer enkla former. Dessa är framtagna för att vara smidiga att använda och på, men samma tid ge nog med fasthet under fötterna när vägarna är slippriga. När man ta vägen till jobbet, affären, en snabbrunda med hunden eller antagligen på väg till gymmet så är dessa isbroddar till skor ypperliga. De innehar broddar som fästes under antingen framfoten eller hälen vari hälvarianten är lite säkrare men framfotsvarianten smidig för den som gärna bär nätta skor med klack.

Flera är vi som älskar våra dagliga promenader eller joggingrundor, på vintern är det svårt tillgängliga till en rutin vad innefattar träningen alldenstund väglaget mestadels gör det omöjligt. Löpbandet på gymmet är långtråkigt och ger blott motionsbiten när en runda utomhus skänker så mycket mer, som frisk luft, tid för eftertanke samt vackra miljöer.

Om man fäster broddar löpning under skorna så finns det inga som helst ursäkter längre för att hejda inne, även om väder och väglag. Broddar till skor är att inhandla i bland andra sportbutiker, nätbutiker, eller på Clas Ohlson. I webshopen www.allt-fraktfritt.com kan man inhandla prisvärda broddar till skor. På http://allt-fraktfritt.com/broddar-halkskydd-80/broddar-ishalkskydd-dubbar-fram-allrundstorlek-716.html kan man läsa mer om broddar och halkskydd för skor.