Smaksätt ditt kolsyrade vatten

Ökade anspråk på dricksvatten

Intresset för kolsyrat vatten har stigit rejält de senaste åren, vi nöjer oss inte längre med simpelt kranvatten utan vill ha bubblor och smak för att känna oss nöjda. Samtidigt vill vi ha vi hälsosamma alternativ. Kranvatten vet vi ju är det allra nyttigaste man kan dricka, det är bara så besvärligt att motstå alla frestande alternativ.

smaksatt bubbelvattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Ramlösa och Loka har blivit riktiga storsäljare med sina smaksatta, kolsyrade vatten och folk släpar tunga 2-literflaskor till och från affärerna varje gång de är och handlar. När man äter vill man ha de friska bubblorna att rena munnen med mellan tuggorna och har de ren smak av någon god frukt eller goda bär så är det hela såklart ännu godare! Läsk är fullt med socker eller tveksamt hälsosamma sötningsmedel och en lång rad konserveringsämnen och färgämnen – kemiska bomber, minst sagt, som man helst undviker att mata sina barn med, och sig själv med för den delen. Det kolsyrade, smaksatta vattnet är ett bra alternativ!

Med hjälp av en kolsyremaskin spar man både slantar och energi

Om man satsar på en liten investering av en kolsyremaskin för hemmet så kan man dra ner kostnaderna för det kolsyrade vattnet ganska mycket. Själva kolsyremaskinen kan man finna för så lite som 600 kronor, men de kan också kosta ett par tusenlappar, beroende på vilken modell och vilka funktioner man vill ha. Dricker man stora mängder kolsyrat vatten tjänas dessa pengar in ganska omgående och kolsyrepatronerna är billiga.

Eget bubbelvatten – med smak!

För att ge smak åt sitt kolsyrade vatten är det allra bästa alternativet Aromhusets bordsvattenaromer. De finns i 22 underbara smaker, utan socker och sötningsmedel och onödiga, kemiska tillsatser. Så lite som 2 ml av Aromhusets vattenaromer är tillräckligt för att tillhandahålla smak åt en hel liter vatten så varje miniflaska på 30 ml är tillräckligt för hela 15 liter vatten! Sju av smakerna finns dessutom i generösa 270 ml-flaskor.

Det är mycket enkelt att mäta upp aromerna med assistans av de små flaskornas korkar, därutöver tar de upp så lite plats i köksskåpen att man med gott samvete kan köpa på sig alla favoritsmaker för att ha att variera med. Aromhusets bordsvattenaromer kan med favör också blandas för att frambringa nya kombinationer som passar perfekt för varje persons unika smakspektrum.

Barnen anser att kolsyrat vatten är festligt och dricker mer än gärna sitt upphällda vatten ifall det har bubblor och smak av någon mumsig frukt som banan, jordgubbe eller smultron. Som ett alternativ åt saft samt läsk är hemkolsyrat vatten smaksatt med Aromhusets bordsvattenaromer mycket bra – för stora som små.

Stora framgångar med Aromhuset

Gert Strand AB heter det företag som står bakom Aromhusets framgångsrika produkter, företaget har sitt huvudsäte i skånska Svedala och etablerades år 1974. Utöver bordsvattenaromer producerar Gert Strand AB en lång rad andra essenser, frukt- och ört oljor, smaker och aromer för matindustrin över hela världen. Eftersom det snabbt ökande intresset för lågkolhydratsdieter har intresset för Aromhusets kolhydratsfria aromer ökat och lett till stora framgångar.

Man kan kolla in hela Gert Strand AB:s sortiment på www.allt-fraktfritt.se, här kan man även handla på sig samtliga de bordsvattenaromer man tycker verkar mumsiga, utan att betala för frakten!