Smaksätt ditt bordvatten med Aromhusets lingon

Aromhusets bordsvattenarom lingon är en av tre nykomlingar i det rika utbudet av smaker för kolsyrat vatten, framställt av Gert Strand AB.

Gert Strand AB har försett livsmedelsindustrin med smak sedan 1974, både i Sverige samt utomlands. Företaget, som har sin bas i Svedala, strax utanför Malmö i Skåne, har med hjälp av Aromhusets smaker för bordsvatten, vispgrädde, kaffe och läsk, haft stora framgångar – inte minst bland människor som önskar minska på sitt intag av socker.

Alla Aromhusets produkter, medräknat den nya bordsvattenaromen lingon, men med undantag för några läskkoncentrat som innehåller ca 20 % socker mot vanlig läsk, är helt fria från både kolhydrater och kalorier. De ger ingen blodsockerpåverkan och är inte farliga för vikten på något sätt. Istället skänker de briljant smak åt vatten, kaffe samt grädde/yoghurt/glass.

sodavatten

Aromhusets bordsvattenaromer är fantastiska att ha i sitt hemkolsyrade vatten, flera använder sig av kranvatten samt en egen kolsyremaskin för att göra smakligt bubbelvatten, istället för att betala massor av pengar på färdiga bubblor. Med Aromhusets smaker får man dessutom exakt den smak man önskar på bubbelvattnet! Det går likaså fint att droppa aromerna i färdigkolsyrat vatten.

Lingon är en smak som många svenskar beundrar. Dessa röda små bär som är så goda att äta under skogspromenaden frambringar nostalgi i flera av oss. Lingonsmaken är briljant i vatten, inte för söt och mjuk, men heller inte sur eller bitter, utan precis lagom och en smak som älskas av samtliga från 0-110 år.

Samtliga Aromhusets smaker går därutöver att mixa med varandra! Lingon är en smak som skulle kunna gå bra ihop med t ex citron eller blåbär – smaker som redan finns i sortimentet.

Aromhusets bordsvattenaromer är mycket flexibla, de går både att kyla ner samt hetta upp så man kan tillämpa dem inom bakning, glasstillverkning, isbitar, yoghurt och en massa annat. Endast fantasin sätter gränserna. Medan vispgräddearomerna är starkare i smak och bidrar till färg åt grädden/yoghurten så är bordsvattenaromerna mildare och helt fria från färg. Det innebär att de känns naturliga för den som önskar använda dem för saker som just yoghurt och glass, men inte riktigt lika festliga som smaksättare till barnens födelsedagstårta.

När man ska mäta upp Aromhusets bordsvattenarom lingon så följer man samma instruktioner som man erhåller med alla andra bordsvattenaromer. Två ml arom är lagom för en liter vatten, en praktisk doseringspipett följer med vid varje köp. Man kan också dosera med hjälp av den lilla flaskans kork som rymmer 3 ml arom om man fyller den upp till kanten. Varje flaska består av 30 ml arom som räcker till 15 liter vatten om man doserar i enlighet med anvisningar.

Ytterligare information om Gert Strand AB, Aromhuset och samtliga smaker för kaffe, vatten samt grädde finns att erhålla på www.aromhuset.com.

Aromhusets bordsvattenarom lingon finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com, precis som alla andra smaker ur utbudet.